Η “τάξη των Κουλάκων” στις μέρες μας

Γράφει ο Δημήτριος Μαλαμούλης,**

Στην Τσαρική Ρωσία , η συντριπτική πλειοψηφία των χωρικών απέκτησε καθεστώς ελευθερίας και δραπέτευσε από τα δεσμά της δουλοπαροικίας μόλις τις δεκαετίες του 1880 και του 1890.

Κάποιοι απ αυτούς τους απελεύθερους χωρικούς τα καταφέρανε καλύτερα ( έτσι γίνεται σε τούτον τον γαμημένο πλανήτη από καταβολής κόσμου, κάποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα) απόκτησαν δηλαδή δυο ζευγάρια βόδια και είχαν την δυνατότητα να απασχολούν εποχιακά ή και μόνιμα 2 η 3 εργάτες της γης.

Αυτή η τάξη είναι γνωστή στην τσαρική Ρωσία ως η «τάξη των Κουλάκων».

Μανούλες οι μαρξιστές σε αυτό, που λέμε identity politics στις μέρες μας, πήγαν στα χωριά και “δείξανε” στους χωρικούς τους εχθρούς του λαού …τους τέως δουλοπάροικους, διότι σύμφωνα με το μαρξιστικό αφήγημα, η επιτυχία τους οφειλόταν στο γεγονός, ότι τους “κλέβανε” ,δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Αποτέλεσμα αυτού του ταξικού μίσους ήταν να εξολοθρεύσει πλήρως το καθεστώς την τάξη των Κουλάκων, με συνακόλουθο αποτέλεσμα την πείνα της Ουκρανίας με 3-6 εκατομμύρια νεκρούς .

Είναι δε πρωτοφανές ότι τα ανθρωπόμορφα κτήνη του κομμουνισμού κυκλοφόρησαν και αφίσες όπου εφιστούσε την προσοχή στους λιμοκτονούντες να μην τρώνε τα παιδιά τους .

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων διεσεκατομυριούχων είχαν φροντίσει να δραπετεύσουν στην Δύση …

Αυτό το παιχνίδι παίχτηκε και στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’40, αλλά κι ως τις μέρες μας στην πρώτη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ .. και σήμερα απροκάλυπτα με τον ΣΥΡΙΖΑ .

Αυτά είναι γνωστά πράγματα , βγαλμένα μέσα από τις πιο ένδοξες σελίδες του Λενινισμού και Τροτσκισμού, ο Σταλινισμός είναι απλά το αποτελέσματα .

Όταν ακούσετε άνθρωπο, να λέει ότι δεν είναι αυτή η αριστερά, αυτό που υπονοεί είναι ότι αν ήταν αυτός επικεφαλής δεν θα γινόταν αυτά τα πράγματα … συμφωνώ απόλυτα , έχουμε τα έξοχα παραδείγματα του ΜΑΟ, του Πολ Ποτ, του Κάστρο και σήμερα του τύπου στη Βόρεια Κορέα .

Αυτά τα πράγματα δεν συνέβησαν γιατί τα εφήρμοσαν κακοί , αυτά τα πράγματα συνέβησαν γιατί αυτή είναι στο τέλος τέλος η φύση του μαρξισμού και των μεταλλάξεων του … που σήμερα στη Δύση βρίσκουν ιδεολογική βάση στο κίνημα του μεταμοντερνισμού και των identity politics, που βρίσκονται στον πυρήνα του.

** Ο Δημήτριος Μαλαμούλης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, κι έχει καθίσει κι από τις δύο άκρες του ΑΤΜ αυτής που το τροφοδοτούσε χρήματα κι αυτής που έκανε αναλήψεις κάθε 1 και 15 του μηνός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.