Τα αρχεία ΑΣΚΙ της Κουμουνδούρου τα έχετε δει σε άλλο κόμμα;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Έχετε δει σε κάποιο άλλο κόμμα περνώντας από κάτω τέτοια υπηρεσία; Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας; Τι σημαίνει αυτό έχετε αναλογιστεί; Ό,τι έχουν τοποθετήσει στο κόμμα τους υπηρεσία με ειδικούς, για την προπαγανδιστική αλλαγή της Ιστορίας, και της σταδιακής αλλαγής της ψυχολογίας του όχλου. Από εκεί μέσα (υποθέτουμε βάσιμα) ό,τι αλλάζουν τα βιβλία, και μετά πηγαίνουν στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Έτσι αλλάζουν εμβόλιμα και υποβολιμαία πολλές σελίδες στη Γλώσσα, τη Λογοτεχνία, και φυσικά στην Ιστορία. Αυτοί είναι ικανοί να αλλάξουν και τη Γεωγραφία, και την Άλγεβρα, και την Πληροφορική, και τη Γεωμετρία.. Μπορεί να δείτε ότι το Πυθαγόρειο Θεώρημα είναι της(αθώας) Περιστεράς, και ότι του Θαλή είναι πλέον του Καρανίκα.

Οι γονείς πρέπει να είναι αφυπνισμένοι, και να βλέπουν τα βιβλία των παιδιών, απαξιώνοντας παράλληλα αυτούς που τα γράφουν τώρα. Να εξηγούν στα παιδιά ότι τα έγραψαν άνθρωποι που ανέλαβαν την εξουσία με φρικτές ανηθικότητες, που(υποθέτουμε βάσιμα ότι) εξυπηρετούν ισχυρά συμφέροντα, και που προσπαθούν να αλλάξουν τη ψυχολογία της μάζας. Ότι είναι παρωχημένες και αποτυχημένες οι αξίες αυτές που περνούν μέσω αυτών των βιβλίων, οι οποίες δε θα τα οδηγήσουν σε ατραπούς επιτυχίας στη ζωή.

Ακόμα και να φύγουν οι συριζανελίτες, ανιχνεύουμε και ελέγχουμε αυτόν τον παραπλανητικό ασθενικό σπόρο που ρίχνουν τώρα μέσω των βιβλίων, (και μπορεί να αποτελέσει κάποιο προζύμι) και τους αποκαθηλώνουμε συνεχώς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.