Στην Νέα Δημοκρατία… επιμορφώνονται

Γράφει ο Χαμαιλέοντας,

Συνεχίζονται οι επιμορφώσεις στην ΝΔ. Ακαδημίες στελεχών (όχι σαν του Star Academy), διαλέξεις και ενημέρωση σε όσους μετέχουν στο Οργανωτικό. Διαρκής κινητοποίηση δηλαδή.

Χρήσιμη, απαραίτητη και σίγουρα θετική αντίδραση σε μια εποχή απο-ιδελογικοποίησης.

Τι ζήτημα είναι πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι όλα αυτά, τι προσφέρουν στην ενδυνάμωση του ιδεολογικού στίγματος, στην εμπέδωση βασικών αρχών ή αν απλά κινούνται στα πλαίσια αναπαραγωγής της επίκαιρης επιχειρηματολογίας η οποία έτσι κι αλλιώς είναι γνωστή και κυρίως, μέσα στα πλαίσια του πολιτικού αγώνα, προσαρμόζεται, βελτιώνεται ή αλλάζει στόχευση.

Ειδικά αν η ημερομηνία των εκλογών μετατεθεί σε απώτερο ορίζοντα από αυτόν που σχεδιάζουν ή ήλπιζαν στο Μοσχάτο, πολλά από τα σημερινά “διδάγματα” μπορεί να αποδειχτούν άκαιρα και ανήμπορα να σταθούν στις ανάγκες των τότε ζητημάτων και των εκλογικών αναγκών.

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και το εφικτό καθορίζεται από τις συνθήκες, το πλαίσιο και τις δυνατότητες που αυτές σου επιτρέπουν ή και σε καθοδηγούν να κινηθείς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.