Ψηφοθηρία ΣΥΡΙΖΑ με την κάνναβη

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Γονείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφους απ’ το μηχάνημα Κάνναβης που έβαλε στο Κέντρο εις βάρος των παιδιών μας!

Με το μηχάνημα κάνναβης που έβαλαν στο κέντρο λες και παίρνεις καραμέλες, θα πάρει ψήφους και απ΄τούς εξαρτημένους. Ενημερώστε τα παιδιά . Δείξτε τους video για το πριν και μετά, στους πνεύμονες, στο συκώτι στον εγκέφαλο. Υπάρχουν σήμερα πολλά. Είναι αμέλεια εγκληματική να μη το κάνουμε. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. Ναρκωτικά, τσιγάρα, αλκοόλ , κλπ.

Ο λογικός ευφυής άνθρωπος δε βάζει μέσα του ουσίες για να αποκτήσει εθισμούς. (Για να μη φαίνεται δογματικός κοινωνικά και να εντάσσεται εύκολα αν έχει δυσκολία, υπάρχουν πολλές μέθοδοι σήμερα) Ενεργοποιεί τις δυνάμεις του νου του με άλλες μεθόδους ψυχικής υγείας. Πολύ περισσότερο τώρα που ξέρουμε ότι το κάνουν για να πηγαίνουν οι εξαρτημένοι στο ΣΥΡΙΖΑ, να ζητούν διορισμούς μέσα σε νιρβάνα. Θα βάλουν πολλά μηχανήματα αυτοί. Τα παιδιά τους τα έχουν μακριά όμως. Είναι πολλοί οι εξαρτημένοι, άρα πολλές ψήφοι.

Η κάνναβη περιέχει τουλάχιστον 426 χημικές ενώσεις και περισσότερα από 60 αλκαλοειδή που υπάρχουν μόνο σ’ αυτό το φυτό και ονομάζονται κανναβινοειδή. Δύο απ’ αυτά (η Δ9-Τετραϋδροκανναβινόλη ΤHC και η λιγότερο δραστικήΔ8-Τετραϋδροκανναβινόλη), έχουν σωματικές και ψυχικές επιδράσεις στον άνθρωπο.

Το θέμα δεν είναι να αναλύουμε μόνο την κάνναβη, αλλά να ενημερώσουμε τα παιδιά γενικά για τις εξαρτήσεις, ώστε να μην έχουν ένα τέτοιο τρόπο ζωής στον οποίο ωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους νέους, για να τον έχουν ανάγκη. Ειδικά όταν βλέπουν ένα αναπληρωτή υπουργό Υγείας και (υποτίθεται ) γιατρό, να κρατά τσιγάρο για να τα κάνει εξαρτημένα και να δείξει φιλικός.

Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να λύσει τη δική τους εξάρτηση αν και ξέρει τις συνέπειες, μπορεί να σκεφτεί για τη χώρα μέσα στην ανημποριά του; Όσο για τη λέξη “Λούγκρες” καταλάβαμε ότι ήταν σε συνεννόηση με τον κύριο αναπληρωτή για να πάρει και ψήφους αυτών. Φαιδρά στρουμφάκια που ρυπαίνουν τη χώρα. Απαλλαγή και απολύμανση αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.