Η ψευδομαρτυρία έχει διεύθυνση, Λεωφόρος Αθηνών 110

Γράφει ο Θεόφιλος Νικολαΐδης, Επιχειρηματίας

Πολλά ακούστηκαν για τις καταθέσεις των κουκουλοφόρων μαρτύρων κατά των πολιτικών προσώπων, όποιος δε διαβάσει την μήνυση Σαμαρά θα βρει αμέτρητες περιπτώσεις που οι καταθέσεις από την μια και οι αντιδράσεις των ανακριτών από την άλλη δεν συναντούν πουθενά την Λογική.

Για μένα μια κατάθεση είναι κορυφαία και δεν μου χρειάζεται δεύτερη.

Καταθέτει ο κουκουλοφόρος, πως ο αντιπρόεδρος της εδώ Novartis, για να έχει πρόσβαση με τον πρωθυπουργό Σαμαρά, συναντήθηκε αρχικά με τον έμπιστο σύμβουλο του Χρύσανθο Λαζαρίδη στο γραφείο του τελευταίου.

Ξέρετε που είναι το γραφείο του Λαζαρίδη, ρωτά ο ανακριτής. Και ο κουκουλοφόρος απαντά, Λεωφόρος Αθηνών 110. Για μένα αυτό είναι το κλειδί και στην ζωή μου πολλές φορές τα μικρά μου έδωσαν απαντήσεις για τα μεγάλα. Στην Λεωφόρο Αθηνών 110, που είναι η διεύθυνση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έχει το γραφείο του όχι ο Χρύσανθος αλλά ο Σωκράτης Λαζαρίδης που είναι και ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου.

Πώς έκανε τέτοιο λάθος ο κουκουλοφόρος και συνέπεσε, κάνοντας λάθος να πέσει πάλι σε συνεπώνυμο; Οι πιθανότητες κάνοντας κάποιος ένας λάθος στην διεύθυνση να πέσει πάλι σε άτομο με το ίδιο επώνυμο στην λάθος διεύθυνση έχει λιγότερες πιθανότητες από το να κερδίσει το Τζόκερ.

Η μόνη λογική εξήγηση είναι πως ο «μάρτυρας» πριν έρθει να καταθέσει, δεν ήξερε που είναι το γραφείο του Λαζαρίδη και έψαξε στον τηλεφωνικό κατάλογο η στο Google και έκανε λάθος στο όνομα που έψαχνε. Για μένα αυτό είναι καραμπινάτο στοιχείο ψευδομαρτυρίας. Κοινώς ο κουκουλοφόρος “μαγείρεψε” την κατάθεση του. Και αν το δεχτούμε αυτό, γιατί σε αυτήν ΜΟΝΟ την κατάθεση να έχει ψευδομαρτυρήσει και όχι πριν η μετά;

Πολλοί πήραν το σημείο αυτό σαν ένα απλό λάθος και πήγαν παρακάτω. Για μένα και ας μην θεωρηθεί υπερβολικό, θεωρώ πως είναι το καραμπινάτο στοιχείο από το οποίο το πουλόβερ της πλεκτάνης αρχίζει να ξηλώνεται……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.