Η προσπάθεια Αγιοποίηση από την σύζυγο

Γράφει η ΜΠΙΑΝΚΑ

Άλαλα τα χείλη όσων διάβασαν την συνέντευξη-προσπάθεια Αγιοποίησις του Πρωθυπουργού από την σύζυγό του.

“Δεν άλλαξε το χάρτη των αξιών του, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου” μας είπε.

Γνωστό, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που μοχθούσε επί ετών στο γιαπί, στο πηλοφόρι, στο μυστρί, σκέφτηκε και τους μηχανικούς συναδέλφους του που δουλεύουν στο δρόμο και είπε να τους φορολογήσει με 75% (γιατί κατά την άποψη του Πρωθυπουργού τα λεφτά και τους κόπους των άλλων πρέπει να τα παίρνει και να τα μοιράζει όπου θέλει αυτός).

“Οι αξίες” που δεν ξέχασε ο Πρωθυπουργός, περιελάμβαναν την δέσμευση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού (λες και ήταν χωράφι του παππού του) για 99 συναπτά έτη!!! “οι αξίες του” περιλαμβάνουν το κόψιμο του ΕΚΑΣ, την εργασία με δόσεις (δευτέρα τετάρτη δουλειά τις άλλες ρεπό), “οι αξίες του” περιλαμβάνουν την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, την εξίσωση όλων προς τα κάτω, δεν πρέπει τα παιδιά να πάνε εκδρομή στο εξωτερικό γιατί κάποια δεν μπορούν να πάνε, οι Άριστοι να γίνουν Άχρηστοι (εξ ιδίων κρίνουμε τα αλλότρια),  και την πλήρη εξαθλίωση του Λαού).

Οι αξίες του είναι άλλες από εκείνες που είχε στη ΔΕΘ του 2014, όπου μεταξύ άλλων  έλεγε :

α) “Τη διαγραφή του µμεγαλύτερου µέρους της ανελαστικής αξίας του χρέους, ώστε να γίνει βιώσου. Έγινε για τη Γερµανία το 1953. Να γίνει και για την Ελλάδα.” Ως γνωστόν όλοι ξέρουμε πως διέγραψε το χρέος…

β) “Ποσοτική χαλάρωση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, µε απευθείας αγορά κρατικών οµολόγων. ” Και έφερε τα capital controls

γ) ” Τέλος, δηλώνουµε για ακόµα µία φορά ότι το θέµα του κατοχικού δανείου είναι για µας ανοικτό. Καθαρές κουβέντες. Το γνωρίζουν πλέον οι εταίροι µας.” Φυσικά και το γνωρίζουν οι εταίροι μας, ο κ Τσίπρας απλά δεν ήξερε και δεν ξέρει τι του γίνεται

δ) Με δυο λόγια, το δίλληµα είναι : ∆ιαπραγµάτευση ή µη διαπραγµάτευση.

Έλεγε, και όλοι γνωρίζουμε τι επιτυχίες έφερε με την 17ωρη διαπραγμάτευση

ενώ το 2015 ελεγε στη ΔΕΘ πάλι :

α)   “Εμείς πηγαίνουμε στη διαπραγμάτευση, την κρίσιμη για το χρέος και βεβαίως τη δεύτερη αξιολόγηση, έχοντας στόχους, έχοντας σχέδιο.” Οι δε Ελληνες, μετά απο αυτή τη δήλωση παρακαλούσαν να του τύχει κάτι να μην ξαναπάει σε διαπραγμάτευση μετά από αυτά που είχαν ζήσει και βιώσει με την 17ωρη διαπραγμάτευση.

β)” Θα υπάρξει ανάπτυξη το 2017,  μεγάλη”. Εμ δεν την βλέπουμε, ο κόσμος στο δρόμο παραμιλά από την πολύ ανάπτυξη.

Τόσοοοο μεγάλη είναι η ανάπτυξη το 2017.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια αγιοποίησης η σύντροφος του Πρωθυπουργού, αναφέρει “η Κυβέρνηση αναγκάστηκε να συμβιβαστεί όχι προτού δώσει την μάχη που υποσχέθηκε”.

 Αξιότιμη κυρία αν είναι να δίνεται τέτοιες μάχες και να τις πληρώνει ο Ελληνικός Λαός τότε γιατί δεν πάτε σπίτι σας, μήπως και βρεθεί κάποιος άλλος να παλέψει καλύτερα;

 Εκτός και αν το αποτέλεσμα του συμβιβασμού, δεν φτάνει στα αυτιά σας πλέον …γιατί η αύξηση πχ του ΦΠΑ προφανώς κατά εσάς χτύπησε τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους….

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την Κυβέρνηση και όχι της εξουσία”, ορθόν γιατί κανένα Καθεστώς δεν εγκαθιδρύεται αν δεν έχει την εξουσία.

Καλή η προσπάθεια αγιοποίησης του συζύγου σας αξιότιμη κυρία. Θεμιτή στα πλαίσια της οικογένειας. Δεν θα σας κατηγορήσει κανείς για αυτό.

Ο σύζυγός σας όμως δεν μπορεί να αγιοποιηθεί γιατί έφερε τη χώρα σε κατάσταση χειρότερη του 2014. Δεν θα εξιλεωθεί μέσω προσπαθειών αγιοποίησης απο οιονδήποτε.

Τον κατέταξε ο Λαός ως Πρύτανη του Γερμανοδοτσολιαδισμού, του Πρωθυπουργού που έκανε σχολή την κωλοτούμπα, του Πρωθυπουργού “yes madam Merkel”, του Πρωθυπουργού που για την εξουσία πούλησε αξίες, συνοδοιπόρους μιας ζωής (Βαλαβάνη, Στρατούλη, Κωνσταντοπούλου και και και), του Πρωθυπουργού που έριξε την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου την μόνη Κυβέρνηση που οι πράξεις της δικαιώνονται από τα τραγικά λάθη της σημερινής Κυβέρνησης.

Θα το καταλάβετε τη στιγμή που πρέπει. Τώρα ο Λαός είναι σοφός και ο σανός ακριβός….

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.