Πρέπει να διασχίσεις μονοπάτια και φαράγγια για τη Σοφή και Δύσκολη Μέση Οδό!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

 Μια μάνα που σκοτώνει με διάφορους τρόπους τα παιδιά της λέει. Δεν ήταν έγκλημα. (Άλλη το ρίχνει στον ισθμό όταν το γεννάει, άλλη αφήνει το παράθυρο ανοικτό, χειμώνα στην Αλάσκα για να τα τιμωρήσει, και τα βρίσκει νεκρά ,και πάρα πολλά άλλα..)Σ αυτές βέβαια είναι ψυχοπάθεια, και νομίζουν ότι σκοτώνουν ψάρια..

Αυτοί που λένε όμως δεν είναι εγκλήματα, δεν είναι μόνο ψυχοπαθείς . Είναι συνδυασμός με υλικό συμφέρον. Αδίστακτοι που θα μας πουλήσουν για βιομάζα αν τους αφήσουμε. (Τα λέμε εδώ και 5 χρόνια) Πάντα οι αριστεροί σαν κοσμοθεωρία ήταν εναντίον του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης βουτηγμένοι μέσα στον υλισμό, και πλάσαραν το αντίθετο για να ωφεληθούν..(αυτοί και τα τσιράκια τους) Πωρωμένοι και πυρωμένοι με σκουριασμένες πρόκες στα κρανία, ανίκανοι, φοβισμένοι, που δεν μπορούν να εξοικονομήσουν την υλη μέσα στην οποία θέλουν να κολυμπήσουν με άλλους τρόπους, εκτός από εγκλήματα που θα βαφτίζουν αγιοσύνες..

Έχουν βρει και κοινά σημεία οι αριστεροί, οι ναζί ,και οι φονταμενταλιστές! Γιατί είναι τα εύκολα άκρα.
Έχουν ανισορροπία στα ημισφαίρια του εγκέφαλου τους, και δεν μπορούν να εναρμονιστούν.(υπάρχουν συγκεκριμένες μονάδες που μπορεί να έχουμε διαφορά,-κατά Harvard – αυτοί τις υπερβαίνουν κατά πολύ).Δηλαδή η βάρκα γέρνει μονόπατα και έχει και τρύπα από κάτω, οπότε η εκμετάλλευση από τους <ειδικούς> , γίνεται εύκολα..

Τα τσιχαντοπαράγωγα τα ποτίζουν και ειδικά παρασκευάσματα, ώστε να επιτελούν τον σκοπό τους. Τυλιγμένοι όλοι αυτοί σε ένα θολό γκρίζο σύννεφο, υποστηρίζει χωρίς κοινή λογική ο ένας τον άλλον.
Αφού ταιριάζουν τόσο ως προς το μονόπατο, γιατί δεν πάνε κάπου όλοι μαζί; Θα ρωτούσε ένα παιδί …Γιατί θα φάει ο ένας τον άλλον.Μην ακούτε!. Νευρωτικοί είναι, ότι θέλουν λένε..

Τι κάνουμε εμείς; Δημιουργούμε με την αρμονία μας ασπίδες προστασίας, ώστε να μην προσελκύσουμε τέτοια δυσαρμονικά και ασθενή κοινωνικά φαινόμενα. Πώς; Είναι κατά περίπτωση.(μεταφυσικά δεν υπάρχουν απόλυτες συνταγές), αλλά σα βάση μια εγκεφαλική ισορροπία και κοινή λογική είναι απαραίτητη. Υπάρχουν ασκήσεις. Να μηρυκάζουμε τη λέξη αγάπη, δε σημαίνει τίποτα χωρίς εγκεφαλική ισορροπία. Το κάθε άτομο την ερμηνεύει όπως το συμφέρει. Αν εμείς είμαστε ισορροπημένοι δε βγάζουμε τέτοια άτομα να λένε οτι τα εγκλήματα είναι φυσιολογικά. Αυτό σημαίνει ότι μέσα τους θέλουν μια ευκαιρία να τα επαναλάβουν ως φυσιολογικό. Σήμερα με την τεχνολογική ανάπτυξη και με την εξέλιξη των δυνάμεων του νου, εσκεμμένα μας γυρίζουν πίσω σαν νοοτροπία, για να υπάρχουν πολιτικά και να ωφελούνται οικονομικά. Ανήθικο και φτηνό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.