Πόσο τους ενοχλεί ακόμη ο Σαμαράς;

Γράφει ο Αγκιτάτορας

Κλείνει επτά χρόνια μακριά από την πρωθυπουργία αλλά όλοι οι λόγοι για τους οποίους ενοχλούσε και ενοχλεί, πολλούς και πολλές, φαίνεται ότι δεν έχουν εξαλειφθεί. Η παρουσία του σηματοδοτεί έννοιες και αξίες που ορισμένοι δεν αντέχουν ούτε να ακούν.

Αναμενόμενη λοιπόν η προσπάθεια να μειώσουν το έργο του, να αποτρέψουν τη διαρκή δικαίωση του, να επιχειρήσουν να θολώσουν το στίγμα και τις αντιλήψεις. Αναμενόμενη και η κατευθυνόμενη χρήση κάποιων ΜΜΕ, για να προβάλουν μια διαστρεβλωμένη οπτική των απόψεων του. Όλα θυσία στη μάχη της παραπλάνησης!

Όλα, αλλά ακόμη και η υγεία; Στην πιο ευαίσθητη προσωπική στιγμή, εκεί που δεν χωρούν ανταγωνισμοί και συγκρούσεις; Κι όμως, στο βωμό μερικών κλικ, οι ύψιστοι υπηρέτες της “ενημέρωσης” δημιουργούν ευφάνταστα σενάρια που γνωρίζουν ότι θα αναπαραχθούν με ταχύτητα φωτός, δημιουργώντας αναταραχή. Κυρίως, και μετά τη διάψευσή τους, θα αφήσουν μόνιμη υποψία στα γόνιμα στη συνωμοσιολογία μυαλά!

Ο Σαμαράς μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, ακολουθεί ειδική θεραπεία για τη νόσηση από κορωνοϊό, οι γιατροί ανησυχούν! Όλα ανάκατα, μπερδεμένα, παραποιημένα. Στρατευμένοι στο δόγμα, “λέγε, λέγε κάτι θα μείνει”, ρίχνουν το νοθευμένο μελάνι τους, σπέρνοντας την υπόνοια ενός μυστηρίου που καλύπτεται!

Το να μη σέβεσαι ούτε και τις πιο αδύναμες, τις πιο προσωπικές στιγμές οποιουδήποτε, είναι από μόνο του η απόλυτη εκδήλωση απανθρωπιάς. Όταν αυτό χρησιμοποιείται ως μέσο προώθησης ή και μέσο έμμεσης σπίλωσης, τότε κατρακυλά στα χαμηλότερα σκαλοπάτια της ανθρώπινης υπόστασης.

Καμιά επαγγελματική διαστροφή, κανένα πολιτικό απωθημένο, δεν δικαιολογεί την ύποπτη, διασπορά ψευδών, αδιασταύρωτων ειδήσεων για ζητήματα όπως αυτά που αφορούν την υγεία, ειδικά δημοσίων προσωπικοτήτων. Ακριβώς επειδή γνωρίζουν το σάλο που θα προκαλέσει μια τέτοια είδηση και τις πιθανές γενικότερες συνέπειες της, η πράξη δεν μπορεί να αποδοθεί στον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητα.

Συγκρατηθείτε. Το μίσος σας μπορεί να μην κρύβεται αλλά δεν αρκεί για να καλύψει, ούτε καν να αγγίζει το μέγεθος του Σαμαρά. Το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα είναι η αυτογελοιοποίηση σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.