Πώς διαβάζεται ο νοητικός αλγόριθμος των Τσιπροκαμένων

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ο λαομίσητος Τσίπρας με το μίσος στα μάτια έχει καταστρέψει τη χώρα και πάει να βγει από πάνω ότι τη σώζει. Δεν είναι μόνο το ολέθριο ότι συκοφαντεί τώρα, αλλά και κάτι που θα καταλάβουν λίγοι.

Ακόμα και αυτή τη στιγμή που τα λέει αυτά ωφελείται ποικιλοτρόπως. Εκτός του ότι έχουν βασίσει την ύπαρξή του στη ζήλεια και τη συκοφαντία, το κάνουν και για να μη καταλαβαίνει ο κόσμος ότι τώρα γίνονται από αυτούς φαγοπότια. Ούτε μας το είπαν ούτε το είδαμε ούτε το πιστεύουμε έτσι απλά. Είναι ο νοητικός τους αλγόριθμος, η ψυχοσύνθεσή τους. Διαβάζουμε τη ψυχολογία τους.

Ό,τι κάνουν το λένε για τους άλλους χρόνια τώρα. Έτσι ο κόσμος ασχολείται με τους άλλους και τα φαγοπότια, οι πωλήσεις ,οι πολώσεις και οι μεσιτείες μπλοκάρουν τις συνειδήσεις, τις τσέπες και την κοινωνία. Πιστεύουν δηλαδή ότι κερδίζουν και ψήφους από συκοφαντία, αλλά και κάνουν τα διάφορα ολέθρια για τη χώρα μας.

Χαρίζουν ονόματα, εδάφη, χάνει η χώρα πολλά δις απ αυτούς κατά ομολογία των αγαπημένων τους Ευρωπαίων. Εμείς καμαρώνουμε;
Μέχρι το τέλος να σωθούμε . Θα πέσουν στο λάκκο τους, όσο και αν η κυρία με το λάχανο στο κεφάλι, αγωνίζεται <άμισθη>
Σαμαρά τοχει το κάρμα σου να σώζεις την Ελλάδα από κομήτες και πάντα να δικαιώνεσαι. Γιατί συμβαίνει αυτό μεταφυσικά; Γιατί στο αίμα σου ρέει πατριωτισμός με παιδεία και αγωγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.