Ποιοι άνθρωποι επικροτούν την τρομοκρατία και υποστηρίζουν άνανδρες ενέργειες

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

(Γενικά. Υπάρχει και το κατά περίπτωση)

Άτομα απογοητευμένα απ’ τη ζωή, καταθλιπτικά, που μισούν τον εαυτό τους για αυτό μισούν και την ανθρώπινη ζωή και το ανθρώπινο γένος! Κολυμπούν σε πελάγη ζηλοφθονίας, άσχετα αν απ έξω τους δείχνουν κάτι διαφορετικό, και δεν καταλαβαίνουν ότι η δυσαρμονία τους αυτή εισπράττεται απ’ τους συνανθρώπους τους, και οδηγεί τους ιδίους σε α-απσθένειες. Αδύναμα άτομα μέσα τους χωρίς αυτοεκτίμηση, ενίοτε με πολύ εγωκεντρισμό, με κάποιες διαταραχές στους νευρώνες , χωρίς ισορροπία στα ημισφαίρια του εγκέφαλου τους. Δεν έχουν ευφράδεια λόγου και πλούσιο λεξιλόγιο, δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν γνώσεις, δεν μπορούν να θεμελιώσουν μια συζήτηση.

Συνήθως με αναιμική προσωπικότητα, που μηρυκάζουν κάτι που άκουσαν για να τους δώσουν οι άλλοι άνθρωποι σημασία γιατί- υποτίθεται – λένε κάτι νεωτεριστικό..Επίπεδο νηπιαγωγείου. ψυχικά και πνευματικά δεν μπορούν να ενσωματωθούν σε πολιτισμένες κοινωνίες, (σωματικά πιέζονται να το κάνουν), και μέσα τους υπερισχύουν οι νόμοι της ζούγκλας. Ο πολιτισμός της ψυχής τους έχει αρνητικό πρόσημο.. Αν αυτό συμβαίνει σε γυναίκες που φέρνουν ζωή στον πλανήτη και έχουν το μητρικό ένστικτο, είναι θέμα προς έρευνα και χρειάζονται άμεση θεραπεία, καλλιέργεια, παιδεία, ιδιαίτερα αν συναναστρέφονται με παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.