ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ: Τηρήστε επιτέλους τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις

Αυτή είναι η πλέον ντροπιαστική εικόνα της χώρας και συνέβη επί κυβέρνησης Ν.Δ. που προεκλογικά είχε κάνει σημαία την κατάργηση του ασύλου. Ντρέπομαι και θυμώνω. Το ότι ο Χρυσοχοΐδης τους “επικήρυξε” δεν σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει. ΔΕΝ έπρεπε να φθάσουμε σε αυτό το σημείο για να τους κάνουμε και ήρωες!!

Ψηφήσαμε ένα γενναίο πρόγραμμα για τα Πανεπιστήμια, που ο ίδιος o πρωθυπουργός παρουσίασε, και μέχρι τώρα βλέπουμε δειλία και φόβο. 

 

«Πανεπιστημιακή Αστυνομία»;; …πλάκα θα κάνουν! 

Γράφει ο Κένταυρος

Ειδικό σώμα που θα ανήκει οργανικά στην Ελληνική Αστυνομία θα είναι η «Πανεπιστημιακή Αστυνομία». Αυτή θα επανδρωθεί με νέες προσλήψεις, δηλαδή καινούργιους Αστυνομικούς. Η «Πανεπιστημιακή Αστυνομία» θα έχει ειδική στολή και τα μέλη της θα δίνουν το «παρών» μέσα στα Πανεπιστήμια, αρμόδιοι τόσο για την πρόληψη όσο και για την καταστολή. Έλεος, νέες προσλήψεις;;

Δεν θα λύσετε το πρόβλημα απλά θα το επιδεινώσετε Θα θέσετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.  Ούτε μπορεί η «Πανεπιστημιακή Αστυνομία» να παίζει ξύλο με τους φοιτητές;;

Αυτή είναι η λύση για την ασφάλεια των καθηγητών, των φοιτητών, των Πανεπιστήμιων και του Ασύλου.  

Ο φοιτητής θα έχει ηλεκτρονική ταυτότητα που θα του επιτρέπει την είσοδο και την έξοδο.  Φοιτητές από άλλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ή επισκέπτες θα εισέρχονται κατόπιν άδειας εσόδου που θα αιτιολογεί τον λόγο επίσκεψης. Θα εισέρχονται με ταυτότητα που θα παραδίδουν στον security. Απλά και καθαρά. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα και φοβικές μεσοβέζικες κινήσεις

Γράφει ο Κένταυρος

&… Οι άτιμοι  Τον Μάιο φώναζε ο Αλέξης στον Μητσοτάκη να ρίξει όλα τα διαθέσιμα λεφτά που είχαν τα ταμεία στην αγορά…
Πρέπει να κρατήσουμε χρήματα γιατί μπορεί να έχουμε και δεύτερο κύμα πανδημίας”, απαντούσε η κυβέρνηση  Ήρθε ο χειμώνας και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μας. Η αριστερά ποτέ δεν θ΄ αλλάξει. Όλα όσο λένε δεν περιέχουν ούτε μια αλήθεια. Πάντα ο λόγος τους έχει στοιχεία δολιοφθοράς, καμουφλαρισμένα με δόλια λόγια και “ωραίες” ιδέες.

&… Ο Ερντογάν εξαπέλυσε επίθεση κατά Μακρόν και ΕΕ ξεσηκώνοντας τον ισλαμικό κόσμο Οι μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν φτιάχνουν κλίμα και συνεργάζονται με τζιχαντιστές. Επαγρύπνηση!

&… Με 1 κιλό χασίς πιάστηκε ο… συγκεντρωσιάρχης των Ρομά στη Λαμία για την ομιλία Τσίπρα. Σιγά την έκπληξη!

&… Μια Ντόρα από τα παλιά.. “Με ανησυχεί η προσπάθεια του Ερντογάν να φανατίσει τους απανταχού μουσουλμάνους. Η Ευρώπη δεν θέλει να ανοίξει έναν πόλεμο με το Ισλάμ, διότι εμείς σεβόμαστε κάθε θρησκεία” Τι λέτε κυρία μου, δεν έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη;; Οι μουσουλμάνοι είναι ήδη φανατισμένοι από μόνοι τους και δεν περίμεναν τον Ερντογάν. Ποιο ισλάμ να σεβαστώ, με τους κανόνες του για υποδούλωση και αφανισμό των άπιστων;; Κανένας πραγματικά δημοκρατικός άνθρωπος δεν πρέπει να το σέβεται. Απορώ πάντως με τις σκέψεις σας και ως γυναίκα. Αυτοί όχι μόνο δεν σέβονται τις γυναίκες αλλά τις θεωρούν χειρότερες και από ζώο. Απορώ.

 &… Μακρόν: “Η Γαλλία μάχεται ενάντια στην τρομοκρατία στο όνομα του Ισλάμ”.  Μόνο η Ντόρα δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στον κόσμο..

&…  Αυτήν την γυναίκα έσφαξε ο Τυνήσιος φανατικός μουσουλμάνος. Διαμαρτυρίες όμως δεν βλέπω από κανέναν.

&… Έρχονται Χριστούγεννα. Στην Θεσσαλονίκης λουκέτο, στης Σέρρες λουκέτο και έρχονται και άλλες πόλεις   Ο κόσμος είναι «μουδιασμένος» με τα όσα συμβαίνουν με την πανδημία, αλλά η αλήθεια είναι πως περισσότερο μουδιασμένοι είναι οι έμποροι και οι επιχειρηματίες. Το σίγουρο πάντως είναι πως τις γιορτές των Χριστουγέννων θα τις περάσουμε κι αυτές πολύ διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια! Κάτι σαν το Πάσχα ας πούμε…  Ας είναι το τελευταίο!!!!

&… Άγιο έχουμε! Ο Μαδούρο “βρήκε” εμβόλια κατά του covid. Για άλλη μια φορά βλέπω πόσο τυχεροί είμαστε Αν είχαμε Τσίπρα κυβέρνηση, θα έτρεχε ξανά ο Παππάς μαζί με τον Αρτεμίου στη Καραϊβική στο ξενοδοχείο του Μαδούρο να έφερνε εκατομμύρια εμβόλια να μας “σώσει” όπως θα έφερνε και πετρέλαιο… Ευτυχώς σωθήκαμε!!

Ayaan Hirsi Ali* : “Η ακροδεξιά ηττήθηκε ολοκληρωτικά μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σημερινή ακροδεξιά είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Ο κίνδυνος και η απειλή της τυραννίας προέρχεται τώρα από την άκρα αριστερά και όσοι δεν το βλέπουν είναι τυφλοί”.

Ayaan Hirsi Ali * Ακτιβιστής, φεμινίστρια, συγγραφέας, λόγιος και πρώην πολιτικός. Έλαβε διεθνή προσοχή ως κριτική του Ισλάμ και υπερασπιζόταν τα δικαιώματα και την αυτοδιάθεση των μουσουλμάνων γυναικών, αντιτιθέμενη ενεργά στον καταναγκαστικό γάμο, τη βία τιμής, τον παιδικό γάμο και τον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Το 2003, ο Χίρσι Αλί εξελέγη μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, της κατώτερης Βουλής των Γενικών Κρατών των Κάτω Χωρών, εκπροσωπώντας το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD)

Ποια μάχη θρησκειών ;; Έχεις δει κανέναν χριστιανό, ινδουιστή, να αποκεφαλίζει μουσουλμάνο;;  

&…  Γαλλία. Ας είχαμε λίγο από το θάρρος των Γάλλων. Έστω και ελάχιστο…  Η γαλλική κυβέρνηση πρόκειται να θέσει εκτός νόμου την τουρκική εθνικιστική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανέν.

&… Περί Αριστείας.  Αλήθεια, την πέφτουν στον Τσιόδρα; Αλήθεια τώρα, στον Τσιόδρα;
Έλεος, σε καιρό πανδημίας που σαρώνει την υφήλιο και πού. μια μετά την άλλη. χώρες δυστυχώς “κατεβάζουν ρολά”…τα πολιτικά ερπετά της Αριστεράς επιτίθενται σε έναν ιδιαίτερα άξιο επιστήμονα; Ούτε στο μικρό του δακτυλάκι. Είπαμε όπου αριστεία στην πυρά. Θέλουν ζώα για να έχουν κοπάδια

&… Κοινά στοιχεία φασισμού-κομμουνισμού-ισλάμ: απόρριψη πολίτη-δημοκρατίας-ελευθεριών, ιεραρχική δόμηση κοινωνίας, οικονομικός κρατισμός, παντοδύναμη μυστική ασφάλεια, εκτεταμένος χαφιεδισμός, ισχυρό & αυταρχικό δημόσιο. ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!!  Αλβανοί, Βούλγαροι και λοιποί Ανατολικοί, ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από τον κομμουνισμό. Σαν αγρίμια ακόμα συμπεριφέρονται μετά από τόσα χρόνια ελευθερίας…

&… Δοξάζω τον Θεό… Κλείνοντας δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον ΣΥΡΙΖΑ για την εν γένει πολιτική και κοινωνική στάση και συμπεριφορά του σε αυτήν την δύσκολη πρωτοφανή περίοδο που περνάει η χώρα μας. Έτσι υπενθυμίζει στον κόσμο γιατί τους έφτυσε και στράφηκε στον Μητσοτάκη. Το καλό  είναι ότι δεν μπορούν να αλλάξουν διότι είναι τόσο ποτισμένοι με τις αδιέξοδες ιδέες τους που δεν ξέρουν καν τον τρόπο…!!

&…  Ανασχηματισμός;; Ψίθυροι ακούγονται για προσεχή ανασχηματισμό, στον οποίο θα επικρατήσουν οι αιρετοί και θα περιορισθούν οι τεχνοκράτες, που σήμερα έχουν την πρώτη θέση, όπως και οι εισαγόμενοι ΠΑΣΟΚογενείς.
Μαζί με αυτές τις εκτιμήσεις καλό είναι να περιορισθούν και τα χαρτοφυλάκια. Πολλοί είναι οι 50 συν, που επιβαρύνουν υπερμέτρως τον προϋπολογισμό.

&… USA Διπλωματικό μπαράζ. Τραμπ για προσέλκυση ελληνόφωνων ψηφοφόρων. Εύχομαι οι Έλληνες ομογενείς  να μην τσιμπήσουν. Μόνο ο Μπάιντεν μπορεί και θέλει να σταθεί κοντά στην Ελλάδα, αν και φοβάμαι ότι δυστυχώς, θα επικρατήσει ο Τραμπ. Και για να μην ξεχνιόμαστε. Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : 30.000 κρούσματα και 700 θάνατοι από προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.