Οι πολιτικοί ξεχωρίζουν σε “έξυπνους” και σε αναλώσιμους

Γράφει ο Blood

Αυτό γράφτηκε από ενόν φίλο στον τοίχο του στο facebook και επειδή συμφωνώ με το γραφόμενο δεν ήθελα να φύγει και να χαθεί στο πουθενά.  Ήθελα να γραφτεί στο Last Point να παραμείνει και να δούμε στο (κοντινό) μέλλον αν έκανε «καλή μαντεψιά» ή όχι.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι η απλή αναλογική που έρχεται, αν δεν την αλλάξει κάποιος, θα βάλει σε πολλούς “κακές ιδέες”, θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στα κόμματα, με κακές συνέπειες στον λαό.

Το αντιγράφω ως έχει.

Δημήτρης Μαλαμούλης: «Παρατηρώ πάντα τους πολιτικούς, ξεχωρίζουν οι έξυπνοι και οι αναλώσιμοι .
π.χ. έχεις τον Μάκη , στηρίζει όπως πρέπει τον αρχηγό κρατάει όμως πολιτικό κεφάλαιο γιατί ξέρει, ότι η πολιτική είναι μαραθώνιος αφενός , αφετέρου δε η απλή αναλογική έρχεται για να αλλάξει για πάντα κόμματα , πολιτικούς και πολιτικές. 

Έχεις και τον άλλο, που αναλώνεται σε έναν πρωτόγνωρο μετονκυριακισμό ( #metonkyriako), ξέρεις εκ των πραγμάτων την κατάληξη του .
Πρώτος βουλευτής σε σταυρούς στις επόμενες εκλογές, όπως ο αείμνηστος Αναγνωστόπουλος, και μετά στο καλάθι με τα αζήτητα»

Γενικά πάντως η πολιτική θέλει προσοχή, υπομονή και στρατηγική διότι ειναι “Μαραθώνιος”.             Θα πρέπει να είναι λίγο συγκρατημένος ώσπου να δει κάτι χειροπιαστό από τον νέο αρχηγό όπως έχει δει από τον προηγούμενο αρχηγό και πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά τον οποίον δικαίως παντού τον υπερασπίζεται με “φανατισμό”. Έχει “χειροπιαστές” αποδείξεις για το έργο του.

Δεν λέμε ότι είναι κακός η καλός ο πρόεδρος.  Δεν ξέρουμε. Λέμε απλά, ότι αν κάτι στραβώσει, απίθανο δεν είναι στην πολιτική, τότε θα έχει καεί για τον απλό δεξιό ψηφοφόρο που τον στήριζε, πριν το καταλάβει.

Αυτή είναι μια άποψη από άτομα που είναι αρκετά χρόνια στην πολιτική, που τον αγαπούν και που θέλουν να τον προστατέψουν για να υπάρχει και στο μέλλον.

Διότι οι πολιτικές του σκέψεις, η εντιμότητα του, το μυαλό του και η εργατικότητα του, όλα αυτά είναι σπάνια προσόντα για να τα συγκεντρώνει κάποιος όλα μαζί, είναι πολύ χρήσιμα και απαραίτητα για τον τόπο μας, καθώς και αυτός που συγκεντρώνει αυτά τα προσόντα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την πατρίδα.

Είπαμε, οι πολιτικοί ξεχωρίζουν σε “έξυπνους” και σε αναλώσιμους. Εμείς τον θεωρούμε πραγματικά χρήσιμο και όχι αναλώσιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.