Οι λέξεις “αυταπάτες, λάθη, ψέμα” του Τσίπρα, είναι ψηφοθηρικές! 

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Η υλοποίηση της ψυχοπάθειας-ιδιοτέλειας, πρώτα είπε αυταπάτες, μετά λάθη, μετά ψέμα, μετά θα πει κάτι άλλο , μπορεί να πει και< λόγω κόμπλεξ>, αν του πουν ότι είναι μια πηγή ψήφων!

Αυτά λέγονται στο πολιτικό μάρκετινγκ από αυτούς που παράγουν αρνητικό για την κοινωνία έργο. Είναι κατόπιν συμβουλών των <κομπινο-ειδικών>, για να κερδίζει χρόνο εξουσίας με τα συνεπαγόμενα , λεηλασίες, ικανοποίηση φιλαρχίας κλπ… Παράλληλα διορίζει, και ο κόσμος μηρυκάζει ακόμα τι είπε και όχι τι κάνει τώρα!… Καλό πυροτέχνημα εκ μέρους του, στο λαό με διαφορά φάσεως εγκέφαλου!

Έχουν δει από έρευνες αυτοί τους οποίους εμείς πληρώνουμε και δεν φαίνονται, ότι ο κόσμος το’χει ρίξει στα γλοιώδη κοινωνικά-προσκοπικά τύπου πες την αλήθεια και θα σε συγχωρήσει, ή είδες τι λεβεντιά είναι να λες αλήθειες; Η μπράβο στο παιδί που το παραδέχτηκε τώρα θα διορθωθεί. Ευτυχώς το κατάλαβε κλπ.

Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με βαθιά Χριστιανική ή μεταφυσική πνευματικότητα των ατόμων, αλλά ο κόσμος τα αγοράζει, γιατί είναι συναίσθημα!

Είναι το <φαίνεσθαι>, και όχι το <υ-φαίνεσθαι>. Η κοινωνία νοσεί από φαίνεσθαι, για αυτό είναι ο Τσίπρας στην εξουσία και τώρα το εκμεταλλεύεται, φυτεύοντάς το εκ νέου, ποικιλοτρόπως στις συνειδήσεις..

Στη Χριστιανική θρησκεία , στη μεταφυσική και σε άλλες θρησκείες, όλα αυτά τα κατανοείς με επίγνωση και με βαθιά πνευματικότητα προς τον εαυτό σου , και δε το διατυμπανίζεις γιατί εκπίπτει, αλλά αλλάζεις τις πράξεις σου. Το διορθώνεις με πράξεις χωρίς να λες τίποτα. Τα έχεις πει στον εαυτό σου που σέβεσαι!.. Στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να διορθώσει με παραίτηση!..
Μας υποτιμάει και μας υποβιβάζει με άλλες λέξεις τώρα. Το ανέχεστε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.