Ο Ζαϊισμός ως Κριτήριο για το τι Πρέπει να Ψηφίσουμε

Γράφει ο Μανόλης Νικολουδάκης, Μαθηματικός, Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Στο λεξικό «τού μέλλοντος» πιθανόν να συναντήσουμε τις λέξεις: Ζαϊισμός, που είναι δευτερόκλιτο ουσιαστικό και Ζαίος, Ζαία, Ζώον, που είναι επίθετον τριγενές και τρικατάληκτον

ΖΑΪΙΣΜΟΣ. Είναι ουσιαστικόν που δηλώνει το μπερδεμένης και αξεκαθάριστης πολιτικής ταυτότητας κόμμα. Δεν είναι ΝΔ, δεν είναι ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ΚΙΝΑΛ, δεν είναι ΚΚΕ, δεν είναι το φιδάκι ο Διαμαντής. Προέρχεται από την πολυσυλλεκτικήν κουρελοειδή λέξη ΣΥΡΙΖΑ, αρχικώς αριστερίζουσα κατάσταση, που με την παρέλευσιν του χρόνου έχασε το σφυροδρέπανον και τον προσανατολισμό της. Είναι κυρίως χρώματος ροζ. Τώρα λόγω πολυσυλλεκτικότητας ενδέχεται να είναι ροζ πουά με μπλε, πράσινες, κίτρινες και μαύρες βούλες. Επίσης περιέχει σε περίσσεια τα ακόλουθα συστατικά και για αυτό πιάστε την μύτη σας, βρωμάνε πολύ. Εγώ μια φορά σάς προειδοποίησα, η ευθύνη είναι δική σας. Καλυφτείτε, λοιπόν, ξεκινάμε.

Περιέχει Κουίκ και Παπακώστα. Ας σημειωθεί ότι ο Κουίκ προσκυνά ό,τι βρεθεί μπροστά του. Επειδή γλύφει κιόλας, αν βρεθείτε μπροστά του παραμερίστε μην σας έρθει καμιά γλώσσα κατακούτελα και πάθετε καμιά αλλεργία. Η κ. Παπακώστα γλύφει επίσης πολύ και καλά. Έτσι έγινε Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και από τότε οι πολίτες δεν ξέρουν πού να κρυφτούν για να γλυτώσουν από τις μολότοφ και τα υπόλοιπα γλυκά που κερνάνε οι μπαχαλάκηδες.

Εκτός των προηγουμένων περιέχει Κουντουρά, τέως βασιλικιά με υπερμεγέθη δάνεια και για αυτό έγινε αριστερή, δηλ. για να παίρνει υψηλό ευρωπαϊκό μισθό, χάριν τού οποίου και ξεπούλησε την Μακεδονίαν μαζί με τους υπόλοιπους -ζαίους. Με άλλα λόγια η πονεμένη ύπαρξις Κουντουρά «θυσιάστηκε» δια την αποπληρωμήν τών δανείων της. Προφανέστατα «ευπατρίδις» η κυρα-Κουντουρά και ενωτική, διότι ένωσε την Βασιλείαν με την Αριστεράν. Θα μου πείτε η Αριστερά είναι Αριστερά τού αποτέτοιου. Δεν έχει σημασία και ο αποτέτοιος καλός είναι, προπάντων όταν χρωστάς δάνεια που πήρες από τα φορολογούμενα κορόιδα, τους Έλληνες!!!  Προτείνω, λοιπόν, στην «ευπατρίδιν» να της στήσουμε άγαλμα εις την Πλατείαν Κουμουνδούρου ή Πλατεία Ελευθερίας ή και κατ’ άλλους τινάς  Πλατείαν ελευθέρων ηθών, δια την οποίαν έχουν γίνει πολλές έρευνες και μάλιστα πλείσται εξ αυτών έχουν παρουσιαστεί εις τας τηλεοράσεις μας.  Το άγαλμα πρέπει να είναι εις στάσην ορθίαν, με την απεικονιζόμενην Κουντουρά κρατούσαν στην αριστεράν ανασηκωμένην χείρα εκατομμύρια ευρώ και υποποδίως την Μακεδονίαν. Για αυτό το υποποδίως ίσως παραξηγηθούν κάποιοι που πολέμησαν για την Μακεδονίαν, αλλά ποιος τους λογαριάζει τώρα αυτούς; Στο τέλος – τέλος το κέφι τους έκαναν. Μήπως τους είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Κουντουρά να πάνε να πολεμήσουν; Ας μην πήγαιναν!!! Και πάμε παρακάτω.

Περιέχει Ζουράριον τον ευδαίμονα των μεζέων. Κόλλημα και αυτό με τα μέζεα κάθε τρεις και λίγο, μας τα ζάλισε. Φαίνεται ο καημένος έχει την εντύπωση πως είναι ο μόνος με μέζεα εις την χώραν ταύτην, δι’ αυτό και συνεχώς αναφέρεται εις αυτά ή τέλος πάντων μπορεί και να του αρέσουν. Σας πληροφορώ ότι τα μέζεα είναι από τους καλύτερους μεζέδες, ιδίως στο τηγάνι, αλλά και αναλόγως των προτιμήσεων του καθενός. Γίνονται και οφτά.

Συνεχίζουμε. Ο Ζαϊσμός απέβαλεν την Ζωήν την Κωνσταντοπούλου, προσεγγίζουσαν όντως την Αριστεράν από τα αριστερά, διότι τους καθόταν στον λαιμό, λέγουσα πικράς αληθείας δια το «Ζαβόν», κοινώς τους τα έχωνε χοντρά. Άσε δε που έχει και το κακό συνήθειο να τσακώνεται με τους βενζινάδες και να σηκώνει τις μπάρες των διοδίων για να μην πληρώνει διόδια. Εδώ εγώ αισθάνομαι ολίγον βλάξ ως πληρώνων. Εις την Βουλήν τους έτρεχε κανονικά και είχε φοβερή ακροαματικότητα!!!

Τον Στρατούλη αλλά και τον Λαφαζάνη «που έλιωσαν τα νιάτα τους στην βιοπάλη», κατά το άσμα τού  Νταλάρα,  τους έστειλε αδιάβαστους το Ζαβό. Έτσι, λοιπόν, αδιάβαστος ο Λαφαζάνης δεν ξέρω αν πήρε ακόμη το πτυχίο τού μαθηματικού ή αν λογιάζεται στους αιώνιους φοιτητές. Επίσης ο Λαφαζάνης λοξοδρόμησε προς τον δημόσιον «κορβανά» ριφιφίζοντας, αλλά δυστυχώς η περίπτωση του Χολαργού δεν τους έκατσε και έμειναν εκτός Βουλής.

Αν και στον Παναγιώτη δεν έκατσε η χρηματαποστολή του, εμάς μας κάθισαν τα capital controls τού Μπαρουφάκη. Αυτός πάλι ρε παιδιά πώς περνιέται για ωραίος και όχι μόνον; Καθρέπτη δεν έχει στο σπίτι του; Τέτοιο ναρκισσισμό ούτε ο ίδιος ο Νάρκισσος δεν είχε. Τελικά δεν ξέρω τι γινόταν με τους ωραίους της αρχαιότητας, αλλά οι σύγχρονοι ωραίοι «φάτσας και μυαλού Μπαρουφάκη» είναι για να μασάς μουχλιασμένα κουκιά και να τους φτύνεις κατάμουτρα για να μην τους ματιάσεις. Καμιά σοβαρότητα και καμιά ευθύνη. Αυτός είναι ο πρώτος που πρέπει να μπει στη φυλακή, γιατί εξ αιτίας του χρεωθήκαμε επιπλέον 90 περίπου δις. Και τολμά αυτός ο…άνθρωπος (ίσως να μην χρησιμοποίησα την σωστή λέξη, συγχωρείστε με) να ζητά την ψήφο του λαού. Μου μοιάζει περισσότερο με test ευφυΐας του λαού η εκλογή του, διότι αν ο Μπαρουφάκης μπει στη Βουλή, τότε ένα 3% τουλάχιστον του λαού είναι……. επιεικώς.

Αν και δεν ανήκει στον Ζαϊσμο αξίζει να αναφερθώ στον μοναδικό πρατηριούχο του Θεού στη γη. Τον Βελόπουλο εννοώ. Αυτός είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Κύριο!!! Τύφλα να’χεις Δον Καμίλο. Σε έφαγε ο Βελόπουλος! Συνομιλεί κάθε μέρα με τον Κύριο. Για αυτό δεν λέει να σταματήσει να βρέχει. Χιλιάδες κεραυνούς έριξε Ιούνιο μήνα. Είναι τα δάκρυα του Κυρίου από αυτά που λέει ο Βελόπουλος. Ποιος ξέρει τι άλλο θα του πουλήσει!!!

Οι αχρείοι, οι βρώμικοι βρήκαν έναν ταλαιπωρημένο και αμόρφωτο λαό και παίζουν χωρίς αιδώ μπιλιάρδο στην πλάτη του. Ο ένας πουλάει επιστολές, ο άλλος πουλάει γοητεία, ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει ολόκληρη τη Μακεδονία!!! Αλλά και ο λαός με τη σειρά του κοιμάται. Όταν οι «κακοί» Σαμαροβενιζέλοι ήταν έτοιμοι να τον βγάλουν από τα μνημόνια πίστεψαν τα ψέματα του Ζαϊσμού. Έχει την ευθύνη του και ο λαός.

Γέμει δε ο Ζαϊσμός πασ(τ)όκων, οι οποίοι επούλησαν το ΠΑΣΟΚ, καταφανώς και προφανώς δια λόγους συμφεροντολογικούς. Για παράδειγμα ο “μη βλέπων” Κουρουμπλής είναι οπτικώς πολύ καλύτερος από τους βλέποντες ψηφοφόρους του, και για αυτό διόρισε, όπως λένε οι κακιές γλώσσες, όλο του το σόι και τους ψηφοφόρους του, ώστε να υπερψηφίζεται και να «βλέπει» πάντα στη Βουλή. Ποιος λοιπόν είναι ο στραβός; Ο Κουρουμπλής ή οι ψηφοφόροι του; Ωστόσο, ως μη βλέπων, δικαίως δεν έβλεπε και το πετρέλαιον που καταβρώμισε τον Σαρωνικόν και έστελνεν τον κόσμο για μπάνιο. Έλεος με τους αγύρτες. Δυστυχώς τέτοιοι υπουργοί κάνουν καλό στον εαυτό τους και κακό στην χώρα.

Ο Ζαϊσμός περιέχει και το σπάνιο είδος φρούτου καλούμενον «Παρασκευόπουλος», που χαίρει πλήρους εκτιμήσεως και για αυτό τού πετάνε νεράντζια, λεμόνια και άλλα εσπεριδοειδή και επιπλέον τον απειλούν, ως διέδωσαν τα βοθροκάναλα της ΕΡΤ.  Λοιπόν, αυτός ο σπουδαίος –ζαίος αποτελεί φωτεινόν παράδειγμα προς αποφυγήν, καθότι είναι αξιότατος στο να αδειοδοτεί Κουφοντίνες και άλλους φονιάδες φυλακισμένους, οι οποίοι εξερχόμενοι της φυλακής επιτελούν και πάλιν το θεάρεστον έργον τους. Θυμηθείτε ποιος σκότωσε τον καταστηματάρχη του εστιατορίου στην Αίγινα. Ήτο εξελθών των φυλακών με τον Νόμον Παρασκευόπουλου!!! Κάντε του και αυτουνού ένα άγαλμα, που αντί του ζυγού τής Δικαιοσύνης να κρατάει μια μολότοφ, ένα μαχαίρι ένα σαρανταπεντάρι και το χάρο με ένα σφυροδρέπανο.

Και πάμε παρακάτω. Λοιπόν δεν θα μπορούσα ποτέ να παραλείπσω, ναι σωστά το γράφω, παραλείπσω, μπερδεύω λίγο το π με το σ, λοιπόν δεν θα μπορούσα ποτέ να παραλείπσω τον Ραπούστιν. Αυτός και αν είναι μεγάλος Ραπούστιν!!! Είναι ο πολιτικός της διαστροφής χωρίς σύνορα!!! Δεν παράγει απλώς πολιτική, αλλά σκευωρεί και τις σκευωρίες του τις διαμοιράζει στους άλλους, χωρίς σύνορα. Γαλαντόμος, ανοιχτοχέρης και large  τύπος έστειλε τις σκευωρίες του σε όλα τα κόμματα και σε όλους τους άξιους πολιτικούς. Κάποιος…..άγνωστος, αλλά σοβαρότατος πολιτικός ονόματι Σαμαράς, που δεν παίζει, του διεμήνυσε ότι θα τα πάει τα πράγματα μέχρι τέλους. Και εκεί κύριε Ραπούστιν θα πέσει πολύ γέλιο και όχι μόνον από τον Σαμαρά, αλλά και από τους άλλους που θα τα πάνε μέχρι τέλους, π.χ. Βενιζέλος και Λοβέρδος. Να δω εισαγγελέα στη φυλακή και τι στον κόσμο!!!  Ωστόσο, όλες οι γαλαντομίες του, σαν την Novartis, τού επιστρέφονται πίσω. Τόσο βλαξ, μικροπρεπής και αναξιοπρεπής αποδείχτηκε ο κύριος αυτός.

Θα μπορούσα να γράψω χιλιάδες ακόμα για τον Ζαϊσμό, διότι δίχασε, κορόιδεψε, κατέστρεψε και αν ο Μητσοτάκης δεν τους στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο θα είναι μεγάλο λάθος του, διότι έβλαψαν ανεπανόρθωτα την χώρα.

Μην νομίζετε πως ξέχασα τον Πολάκη επειδή τον έχουν κρυμμένο και φιμωμένο. Αυτός χρειάζεται εισαγγελέα για τα διπλά βιβλία που ομολόγησε ότι είχε. Είναι και βλαξ ο άνθρωπος και κάνει και τον ξύπνιο.

Και τι να πω για τον κομμαγυρισμένο Παπαχριστόπουλο; Σκέτη γυριστρούλα των κομμάτων. Η διέλευση του κομήτη Παπαχριστόπουλου από όλα τα κόμματα μου θυμίζει πόρνην που δεν διστάζει καθόλου να αλλάζει παρτενέρ αρκεί να πληρώνεται καλά και όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει. Προφανώς δεν έχει καμιά ιδεολογία παρά μόνον αυτή της τσέπης. Προφανής έννοια του το πώς θα μπει στη βουλή για να καλοπληρώνεται ως βουλευτής. Τέτοιοι δεν πρέπει να μπουν στη Βουλή. Αν αυτός που πέρασε από όλα τα κόμματα ψηφιστεί, τότε οι Έλληνες είμαστε άξιοι της κακής μας μοίρας, γιατί με ποια λογική θα ψηφίσεις έναν που ήταν σοσιαλιστής (ΠΑΣΟΚ), έγινε δεξιός (ΝΔ), έγινε υπερδεξιός (ΑΝΕΛ) και τώρα είναι αριστερός (ΣΥΡΙΖΑ); Η περίπτωση αυτή θα δείξει το πόσο άρρωστο είναι το σύστημά μας.

Θα τελειώσω, όμως, με ένα φαινόμενο σημαντικό που πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει καλά. Στον Ζαϊσμό οφείλεται και το γεγονός ότι ο κόσμος έζησε και μέρες σοβιέτ. Μήπως δεν ήταν σοβιετία τα capital controls; Ήθελες να πας να εγχειρίσεις το παιδί σου στο εξωτερικό και είχες πρόβλημα πώς θα πληρώσεις το γιατρό!!! Δεν σου έδιναν εύκολα χρήματα. Μήπως δεν ήταν σοβιετία  ο τρόπος νομής των Καναλιών τής τηλεόρασης και των ΜΜΕ, που ήθελε ο Παπάς να ελέγχει τα πάντα; Με τον Πετσίτη δεν ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα. Μήπως δεν ήταν σοβιετία το θράσος τής περίπτωσης Θάνου που απαιτούσε να αλλάξει το Νόμο συνταξιοδότησης και να παραμείνει περισσότερο στη θέση που κατείχε; Μήπως δεν είναι σοβιετία το ότι με το έτσι θέλω αλλάζω ανακοινωμένες ημερομηνίες εκλογών και ορίζω νέες δικαστικές ανώτατες αρχές κλπ.  Προφανώς πολύ θα ήθελαν οι –ζαίοι να κάνουν την Ελλάδα σοβιέτ. Για την ώρα δεν τους έκατσε, αλλά θα ξαναπροσπαθήσουν. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο από όλα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ. Και αυτό πρέπει να αποτελέσει κριτήριο για το τι πρέπει να ψηφίσουμε. Και κακά τα ψέματα. Ο μόνος που μπορεί αυτή τη στιγμή να φέρει τη χώρα στα ίσα της μετά την τετραετή καταστροφή των -ζαίων είναι μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η νέα Δημοκρατία. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και που δεν θέλουν να ψηφίσουν την «επάρατον Δεξιάν». Σε αυτούς λέγω μετά λόγου γνώσεως, αφού δεν θέλουν την ΝΔ να επιστρέψουν πάραυτα στο ΚΙΝΑΛ. Να φύγουν από τα άρρωστα ιδεοληπτικά μυαλά τού ΣΥΡΙΖΑ, που ευτυχώς, λόγω ανικανότητάς τους, δεν μας έκαναν σοβιετία. Την άλλη φορά όμως δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.