Να συνεχιστούν τα φωταγωγημένα μηνύματα στη Βουλή

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Παρακαλούμε την κυβέρνηση να συνεχίσει τα φωταγωγημένα μηνύματα στο κτίριο της Βουλής

Στις 21/11 η κυβέρνηση μας εξέπληξε θετικά φωτίζοντας το κτίριο της Βουλής με την εικόνα της Παναγίας μας και τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, επειδή γιορτάζαμε τα Εισόδια της Παναγίας μας.

Όλοι εμείς που κρατάμε τις αξίες μας, που είμαστε πατριώτες αλλά και κοσμοπολίτες, που δεν μας διευθύνουν τα συμφέροντα, που δεν μπορούν να μας αλλάξουν το κοσμοείδωλο βίαια για ωφεληθούν μερικοί, αλλά με στοχασμό και γνώση το αλλάζουμε εμείς όποτε θεωρούμε ότι δεν μας εκμεταλλεύονται,νοιώσαμε ότι είμαστε σε αρμονία με τη χώρα μας.

Όλοι εμείς που αγαπάμε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη αλλά προστατεύουμε τη χώρα μας, που δεν τη θεωρούμε απλό χώρο, αισθανθήκαμε ότι είμαστε στη χώρα μας την Ελλάδα των προγόνων μας, κάτι που είχαμε να νοιώσουμε από τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μας ενίσχυσε τα πιστεύω μας ούτε φυσικά μας τ’ αμβλύνει ,αν ακούσουμε κάτι αντίθετο, γιατί ξέρουμε πώς, τι και γιατί πιστεύουμε αυτό που πιστεύουμε. Είμαστε συνειδητοποιημένοι.

Είναι ανάγκη όμως να γίνεται συχνά αυτό π.χ. τα Χριστούγεννα μια φάτνη για να ξέρουν όλοι οι λαθρομετανάστες , οι διαβατάρηδες, οι μισεμένοι και οι Έλληνες κατ ευφημισμόν οι οποίοι μισούν την Ελλάδα, ότι πρέπει να σέβονται, να εναρμονίζονται και να μη ξεχνούν πού βρίσκονται.

Μας αποδεικνύει έτσι η κυβέρνηση και εμάς ότι δεν το έκανε για λόγους πολιτικού μάρκετινγκ.

Όσο για την κ. Δούρου η οποία σχολίασε αρνητικά μάλλον θα ήθελε να δει φλόγες και αυτή να γελά ευτυχισμένη δίπλα. Η κ. Μακρή μάλλον θα ήθελε να δει να κόβουν χαρτονομίσματα και ο κ. Φίλης λουκούλλεια γεύματα. Μπορούν να τα προβάλλουν σπίτια τους και να γίνονται ευτυχισμένοι.

Η χώρα ακόμα και μέσω αυτής της προβολής πρέπει να δείξει ότι κράτα τις παραδόσεις της όπως όλες οι χώρες του κόσμου.

2 σκέψεις σχετικά με το “Να συνεχιστούν τα φωταγωγημένα μηνύματα στη Βουλή

 • 26/11/2020, 13:07
  Permalink

  ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗ Η ΠΑΡΑΔΩΣΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΣΕ ΟΠΟΙΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗ ,

  Σχολιάστε
 • 26/11/2020, 14:02
  Permalink

  Βεβαίως κ να συνεχισθούν. Ο,τι καλύτερο έχει συμβεί τα τελευταία πολλά χρόνια, σε σχέση με την ιδιοπροσωπία μας ως λαού και έθνους.

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.