Μποϊκοτάζ στην ταινία για το Βαρουφάκη που την πληρώνουμε με τους δυσβάστακτους φόρους μας!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Κανονικά δε θα έπρεπε να δεχτεί να γράψει σενάριο κανένας που σέβεται τον ελληνικό λαό και έχει μια ηθική. Ταινία για ένα άτομο νάρκισσο, που μας έκανε να υποφέρουμε , με μηδενικές γνώσεις, που κατέστρεψε την οικονομία της Ελλάδας σε 6 μήνες και θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί για αυτό. Είναι ηθική βλάβη για τον ελληνικό λαό που ζητά δικαίωση και προσπαθούν με την ταινία να τον κάνουν να τα δει από την οπτική του “έτσι έγιναν τα πράγματα, εμείς δεν φταίμε”. Ψυχολογικά ανήθικο μάρκετινγκ.

Τέτοιες ταινίες δεν έχουν να δώσουν τίποτα καλό, αλλά βλάπτουν τον ψυχισμό. Όλοι θα μπορούσαν να τις γράψουν, δε χρειάζεται να είναι κάποιος σκηνοθέτης, αλλά σέβονται τα άτομα που τα πέρασαν και αναγκάζονται με τις ανεργίες τους να την πληρώσουν.

Δεν είπαμε να σκεφτεί κάποιος σαν τον Χριστό η τον Σωκράτη η τον Καντ ,αλλά μια βασική ηθική “του μη τα πάρουμε απ’ τον κόσμο για να θολώσουμε τη σκέψη του”, είναι σημαντική αξία.

Με την ιδία λογική θα γράψουν μετά και για τη Δούρου ( μαζί με τους σκελετούς) για να μας εξευμενίσουν, να δούμε ότι είναι κάτι σύνηθες για τη θητεία της, αντί να είναι στη φυλακή η να έχει κλειστεί σπίτι της για να εξιλεώνεται.

Με αυτόν τον τρόπο κάνουν τα μυαλά σύμφυρμα, να παίρνει ο κόσμος περισσότερα ψυχοφάρμακα και να τον διευθύνουν. Τι να τους κάνεις τους ψεκασμούς αν στα θολώνουν με εσκεμμένες ενέργειες; Όποιος θα έπρεπε λογικά να είναι φυλακή επειδή καταστρέφει τη χώρα, τον γυρίζουν ταινία να τον διαφημίσουν. (και γιατί τους κρατάει από κάπου, αλλά και γιατί πρέπει να βγάλουν τα μυαλά από την κοινή λογική)

Έχουν συμφέροντα για αυτό. Μόνο στα σπίτια τους και στα παιδιά τους δεν θέλουν να βγάζουν τα μυαλά απ’ τή κοινή λογική. Εκεί βαδίζουν ορθολογικά μη τα τρελάνουν και τα τρέχουν στους ψυχιάτρους. Τους άλλους τους πατούν στο λαιμό για να πληρώνουν και προσπαθούν να τους τρελάνουν για να θεωρούν το λάθος ως σωστό και το σωστό ως λάθος.

Είναι εύκολο αυτή την εποχή, γιατί τα λύματα Αθήνας Θεσσαλονίκης βοούν. Επτά στους δέκα παίρνουν ψυχοφάρμακα από ελαφριά ως βαρύτερα.

Άρα περνά εύκολα το “έτσι πρέπει να σκέπτεσαι . Να το βλέπεις ως ταινία το πρόβλημα σου και όχι να το λύνεις, δεν έγινε και τίποτα όταν κλείνουν οι τράπεζες η όταν καίγεται και πνίγεται ο κόσμος. Εσύ να χασκογελάς και να πηγαίνεις για διορισμό”.

Κρατήστε τα παιδιά στην ορθή λογική. Θα έχουν πολλές συνέπειες σε όλη τους ζωή αν δεν το κάνετε, ακόμα και με 12 πτυχία. Μποϊκοτάζ στην ταινία. Να μη πάει κανένας να τη δει. Είναι από το αίμα μας πληρωμένη για κάποιον μη ισορροπημένο που μας έκανε να υποφέρουμε τότε χωρίς λόγο, για να βγάλει απωθημένα και λόγω έλλειψης ικανοτήτων και γνώσεων, θεατρινίζοντας και κοροϊδεύοντας πάντα τον λαό.

Μπορεί να έχουν συμφωνήσει να τον παρουσιάζει ως κάτι το σημαντικό και πάλι. Συμφέροντα βλέπετε και ο κόσμος πληρώνει. Ντροπή για την ασέβεια προς τον κόσμο Απαξιώστε την!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.