Μπήκαν, κατήγοροι – βγήκαν κατηγορούμενοι!

Του Νάσου Τσαγκανέλη

Βατερλώ η μομφή-φάρσα που έστησαν για να δικάσουν την Κυβέρνηση και να διασωθούν!
– Καταψηφίστηκαν και αυτοκαταδικάστηκαν οι σεσημασμένοι μυθομανείς! Ο πρωθυπουργός, με δύο φράσεις τους ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ. Είπε: “Κάθε λέξη τους, δύο ψέματα”!

Δριμύτατος ο Κ. Μητσοτάκης τους θύμισε ότι είναι υπόδικοι για την άνανδρη σκευωρία κατά δέκα πολιτικών αντιπάλων! “Δύο πρώην πρωθυπουργοί (Σαμαράς – Πικραμένος) και έξι στελέχη κομμάτων και εσείς ούτε μια συγνώμη. Ντροπή σας! Είστε στην αγκαλιά του υπόκοσμου”!

“Κάθε λέξη του και δύο ψέματα”! Δριμύτατος ο πρωθυπουργός, ξεγύμνωσε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Συνέτριψε, με τη μια, έναν ακατονόμαστο – “αλκοολικό” στο ψέμα…

Είναι αυτός, που τόλμησε να μετατρέψει την “ανίατη μυθολογία του” σε δικογραφία δίκης της κυβέρνησης…

Ανελέητος, ο Κ. Μητσοτάκης τύπωνε χθες τις φωτογραφίες της παρέας του πριν 3%. Συνεχώς… Όλοι τους, σεσημασμένοι!

Κάθε μια λέξη και ένας βιασμός της αλήθειας. Ένα, κακοποιημένο ή διεστραμμένο γεγονός. Κάτω από κουκούλα αποκριάς…

Μπούμερανγκ, η μομφή με… σάπια δόντια. Η ελπίδα του, να μην πέσει στην 3η θέση που τρέμει πίσω από το ΠΑΣΟΚ είναι ο μέγας εφιάλτης του. Που αν συμβεί, θα σφραγίσει και το τέλος του.

Και η “ιερά εξέταση” θα ανατρίχιαζε…
Όταν θα άκουγε από τον πρωθυπουργό ότι το “αριστερό μίσος” στοχοποίησε συστηματικά δέκα αντίπαλα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα. Όχι, για το μεγαλύτερο σκάνδαλο – όπως έλεγε ο Ρασπούτιν της εποχής. Αλλά για την αισχρότερη σκευωρία που λέγεται Νοβάρτις. Που κατέρρευσε με πάταγο…

Με αυτόν τον υπόκοσμο, τους είπε, είστε αγκαλιά.

Δύο πρώην πρωθυπουργοί (Σαμαράς – Πικραμένος) στοχοποιήθηκαν στα πλαίσια αυτής της σκευωρίας. Όλων, οι υποθέσεις, αρχειοθετήθηκαν από τη Δικαιοσύνη.
Και ο πρωθυπουργός ξέσπασε: “Πότε θα έχετε το θάρρος να τους ζητήσετε συγνώμη;
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…”.

Οι δημοσιογράφοι, είπε, που κλήθηκαν ως κατηγορούμενοι “δημοσιεύουν ψεύτικα στοιχεία. Αυτή δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι συμμορία”!

Η βαρυσήμαντη δημόσια καταγγελία του πρωθυπουργού για τους υπόδικους σκευωρούς ελπίζω ότι θα ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ τη δικαστική εξουσία.

Έγραψα από το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 για τα τρία ειδικά δικαστήρια που έχει προγραμματίσει με τις προανακριτικές η Βουλή.

Κανένα ακόμα, δεν έχει ημερομηνία. Ο αρχι-υπεύθυνος ανεύθυνος εκτός δικογραφίας… Που σημαίνει εκ των προτέρων ότι ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ της ετυμηγορίας είναι έτοιμος

“Αιμορραγεί” ο χρόνος της Δικαιοσύνης…
Δεν θεραπεύεται! Χάνει, δύναμη. Χαμηλές ταχύτητες… Συχνά, ελεγχόμενες σβηστές…

Συνεχώς, καθυστερήσεις. Σπάνε νεύρα. Τρελαίνουν… Συνεχώς, αναβολές. Το μόνιμο βασανιστήριο. Που σκοτώνει αντοχές. Συνειδήσεις…

Συνεχώς, υπό αποκλεισμό ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
Ποιος δίκαιος; Και ποιος άδικος;
Ποιος ο αθώος; Και ποιος ο ένοχος;
Ο ένας, υποφέρει. Ο άλλος, πανηγυρίζει. Οι παρατάσεις εκτός φυλακής δεν είναι λίγο. Είναι προσφορά…

Η “αιμορραγία” συνεχίζεται. Δεν διακόπτεται. Το “υποκείμενο νόσημα”, είναι εκεί! Στο κεντρικό νεύρο. Δαγκώνει σε ακινησία το Δικαστικό Σύστημα.
Να γιατί, είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ η εφαρμογή σαρωτικής μεταρρύθμισης. Να γιατί, πρέπει να μπει στις κεραυνοβόλες ταχύτητες της ψηφιακής επανάστασης. Που όπου συντελέστηκε, ο κόσμος έγινε καλύτερος.

Να γιατί, πρέπει ολοταχώς να γκρεμιστούν τα “συνδικαλιστικά καραούλια”… μιας δεσπόζουσας σάπιας γραφειοκρατίας. Γεγονός. Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ!.. Ότι έφυγαν – όλες τις δεκαετίες – οι μεγάλες ξένες επενδύσεις. Έζησαν, το μαρτύριο σταγόνας. Τη φρίκη να βγαίνει και μετά από 15 χρόνια τελική απόφαση (!!!)

Το σήμερα γιγαντώνει, την υπό ακαμψία και άοπλη ΜΑΥΡΗ ΗΤΤΑ της Δικαιοσύνης. Τι έγινε; Χάθηκε στο διάστημα η πολύκροτη σκευωρία; Που ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ηθική, δίκαιο, Δημοκρατία.

Που είναι; Είναι κατάκλειστη η σκευωρία  – κλειδωμένη – σε ησυχαστήριο; Εσκεμμένα, όμηρη καθυστερήσεων;

Στην ημερησία διάταξη οι αναβολές. Πότε παράταση για ψευδομάρτυρες, πότε για τις κουκούλες και οποιοδήποτε άλλοτε προκύψει να το παρατείνουν.

Όλοι μας ξέρουμε τις ταυτότητες τους. Έτσι σπρώχνεται όλο και πιο πίσω η φρικτότερη και πιο άνανδρη συκοφαντία με τις “γυάλινες κάλπες”. Μιλάμε για μια πολιτική λοίμωξη αντιπάλων που ξεπερνάει και την μόλυνση της πανδημίας.

Το ρετιρέ της σκευωρίας ανέγγιχτο. Ο αρχι-υπεύθυνος… ανεύθυνος. Εκτός δικογραφίας. Που εκ των προτέρων, αποκεφαλίστηκε η ακεραιότητα της ετυμηγορίας. Ο Ρασπούτιν με την κλίκα του που οργίασαν με γιδοπρόβατα και ξέπλυμα χρήματος ξεγλιστρούν από τις ατράνταχτες αποδείξεις! Γλεντάνε αυτοί, τους άτολμους αντιπάλους τους. Που δεν τολμούν να δικαστούν οι υπεύθυνοι. Έτσι δείχνει, η αδιαφορία τους.

Απείραχτος ο κορυφαίος ένοχος. Και ρωτώ: Που είναι το περιβόητο ειδικό Δικαστήριο; Πόση αιμορραγία χρόνου πρέπει να χυθεί για να συγκροτηθεί; Πόσο θα παραμείνει στο ψυγείο; ΑΝΑΣΥΣΓΚΡΟΤΗΤΟ!..

Οι “νεοΝαζί” καταδικάστηκαν μετά από 4 χρόνια. Οι σκευωροί, θα δικαστούν σε 34 χρόνια ή ποτέ; Ακούστε, Καβάφη: “Η τιμή σε εκείνους που όρισαν στη ζωή τους να φυλάγουν Θερμοπύλες”!

ΣΗΚΩΣΤΕ ανάστημα κύριοι δικαστές.

ΑΤΣΑΛΩΣΤΕ, τη Δημοκρατία!
ΣΩΣΤΕ, τη Δικαιοσύνη!
ΔΩΣΤΕ, καθαρό μέλλον στους Έλληνες. Το χρωστάτε!

Μόλις, που προλαβαίνετε.

ΥΓ: Τα συμβόλαια θανάτου των μαφιόζων που τώρα εκτελούνται… Οφείλονται στο μεγάλο ΣΥΡΙΖαίο ευεργέτη τους Παρασκευόπουλο που σωρηδόν τους αποφυλάκισε. Αυτός ο κύριος, ο ορισμός της απόγνωσης.

Ο διακινητής “φόνων πεζοδρομίου” μια λέξη μπορεί πει, ΣΚΑΣΜΟΣ! Μόνο στον εαυτό του. Με άδεια δικαστικού κλητήρα… Ε, δεν αντέχεται! Να ζητάει και τα ρέστα. Αντί να κρύβεται. Ένας άνθρωπος που έκανε τον φόνο μια χρήση ανά πάσα στιγμή. Φαινόμενο οι αριστεροβλαμμένοι να το παίζουν

“ΑΓΙΟ ΦΩΣ”. “ΑΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ”. ΠΟΤΕ, ΨΕΜΑ!!!

Υπάρχουν, ψυχίατροι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.