Μοσχάτο ακούει;

Γράφει ο Ήρων

Ναι, το να συγκυβερνήσει η Ν.Δ. με κάποια ξεστρατισμένα παιδιά που προέρχονται από την Αριστερά, δεν είναι απαραίτητα κακό.

Ναι, μία διεύρυνση προς όλες τις κατευθύνσεις, στο σημείο που έφεραν τη χώρα τα σταλινάκια, κρίνεται επιβεβλημένη.

Ναι, δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα μια πλατιά συμμαχία για την σωτηρία της πατρίδας, απ’ όσους πιστεύουν στην έννοια αυτή.

Ναι, αξιόλογα στελέχη υπάρχουν παντού και η διαφορετική τους ματιά στα πράγματα, είναι απαραίτητη για την παλινόρθωση που θα επιχειρηθεί από την αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. …

Όμως, είναι άλλο όλα τα παραπάνω και άλλο αυτό που προβάλλεται, το αποδίδω σε λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς και απειρία, το να θεωρούνται περίπου ως σωτήρες, οι προερχόμενοι εξ αριστερών σύμμαχοι.

Όχι, η Ν.Δ. δεν έπαψε να παράγει αξιόλογα στελέχη.

Όχι, δεν είναι ρετσινιά να είσαι κάργα δεξιός και πατριώτης.

Όχι, κανείς δεν θα πονέσει τη ΝΔ όσο τα ίδια της τα σπλάχνα.

Όχι, δεν μπορείς σε μία εύθραυστη ισορροπία ενός μελλοντικού κυβερνητικού συνασπισμού να βασιστείς σε ξένα σώματα ουσιαστικά, λιβανίζοντάς τα ολημερίς και ολονυχτίς για να μην σκεφτούν καν την πιθανότητα να στην… κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια στην πρώτη δυσκολία.

Η ΝΔ, η μόνη σοβαρή, αξιόπιστη και σταθερή πολιτική δύναμη στον τόπο τα τελευταία σαράντα χρόνια, στην πραγματικότητα μπορεί να στηριχτεί εξ’ ολοκλήρου στις δικές της δυνάμεις.

Προσέξτε το λίγο εκεί στο Μοσχάτο διότι το όλο σκηνικό μοιάζει με έναν ομοφυλόφιλο που βγαίνει κάθε μέρα και μιλά με πάθος για τα θετικά που προσφέρει στον οργανισμό ενός άντρα η χρήση δονητή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *