Μιλάνε για το καλύτερο βιογραφικό της χώρας αυτοί που δεν ξέρουν τι σημαίνει βιογραφικό;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Η φράση αυτή από μόνη της δείχνει μεγάλο κόμπλεξ.

Εκτός αυτού. Οι πολιτικοί αν είναι σκόπιμο πρέπει να αναφέρονται σε ιστορικά παραδείγματα, για να καταλάβει ο κόσμος κάτι. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να γίνεται και μια αντιπαραβολή του γεγονότος με ένα άλλο γεγονός απτήν αντίθετη πλευρά. Αυτό γίνεται στην ιστορία και στη φιλοσοφία. Έτσι αποκτά ο κόσμος σφαιρική κρίση.

Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό στην τηλεόραση για διαφόρους λόγους, δηλαδή η ταυτόχρονη αντιπαραβολή ιστορικών παραδειγμάτων αποσκοπεί σε πνευματική μονομέρεια. Δεν μνημονεύτηκαν ποτέ οι νεκροί της MARFIN απτούς συριζαιους. Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά; Με ποια ηθική;

Άρα καλύτερα να μη μιλούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΤΕΣ για όλα αυτά γιατί δεν τους συμφέρει η ιστορία και το παρελθόν. Υπάρχουν μόνο από βία και ψέμα. Όχι από κοσμοθεωρία και ιδέες. Είναι όλα εις βάρος τους. Με τη συντομία που μιλούν οι πολιτικοί στην τηλεόραση, είναι καλύτερα να μιλούν για το μέλλον με ουσία και επιχειρήματα.

Ο κόσμος αυτά περιμένει. Σήμερα είναι πολύ εύκολες και δωρεάν οι πληροφορίες . Κρίση χρειάζεται ο κόσμος για να ανυψωθεί. Αυτή την κρίση δεν την θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΤΕΣ. Δεν θα υπάρξουν πολιτικά αν αυξηθεί η κρίση και η εμβρίθεια του πληθυσμού. Μόνο η αύξηση της κάνναβης τους συμφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.