Μέτρα της επόμενης κυβέρνησης για τη στήριξη της οικογένειας

Γράφει ο Σεραφείμ Νικολάου, Πολιτικός Επιστήμονας

Μέτρα της επόμενης κυβέρνησης για τη στήριξη της οικογένειας

Κανένα πολιτικό κόμμα δεν εφάρμοσε μέχρι τώρα μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος , που πηγάζει και από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε νέο νοικοκυριό .

Το κόμμα της ΝΔ δίνει στο δημογραφικό τη πραγματική του διάσταση και αντιλαμβάνεται την κρισιμότητά του .Οι εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας είναι και αναγκαίες και επείγουσες.

Στον πρώτο προϋπολογισμό της κυβέρνησης της ΝΔ θα προβλέπεται επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται στη Χώρα μας .

Επιπλέον , 1.000 ευρώ πρόσθετο αφορολόγητο για κάθε παιδί που ζει σε κάθε οικογένεια, ενώ κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει θέση για δημόσιο , θα υπάρχει μέριμνα για πρόσβαση σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς .

Τέλος, για τις νέες μητέρες θα υπάρξει ευκολία προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης και βρεφικών ειδών , καθώς αυτά θα υπαχθούν σε χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ

Η λύση του δημογραφικού δεν μπορεί να έρθει με την υπάρχουσα κατάσταση .  Η σημερινή κυβέρνηση είναι ανίκανη να το αντιμετωπίσει . Δείχνει  αυτή η κυβέρνηση να έχει ξεχάσει την οικογένεια .

Στις εκλογές που έρχονται ας εκφραστεί η ελληνική οικογένεια .Ας σταματήσει αυτή η οικονομική ασφυξία των χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ και ας τους πούμε όλοι μαζί με μια φωνή «Φτάνει πια, φύγετε , για να αλλάξει η  Ελλάδα!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.