Μετά θα λογαριαστούμε λένε. Μπρρρ φοβηθήκαμε

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Όλη η συνομοταξία της καταστροφής σύσσωμη, έχει αποφασίσει να λέει μια φράση που δείχνει ανασφάλεια και άμυνα για τα δεινά που προκάλεσε στη χώρα για αυτό γελοιωδώς περνά στην επίθεση με τη φράση “Μετά θα λογαριαστούμε”.

Να αναλύσουμε τη φράση να δει και η ανόητη συνομοταξία ότι λογαριαζόμαστε όταν εμείς προσφέρουμε κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το εκτιμά και δεν μας δίνει το αντίτιμο π.χ. προσφέρουμε υπηρεσίες και δεν μας πληρώνει , προσφέρουμε είδος και δεν μας πληρώνει με μια δικαιολογία και για αυτό δικαίως λέμε, μετά θα λαγαριστούμε, γιατί κάτι μας χρωστάει.

Εμείς κάποιου του έχουμε δώσει και αυτός μας χρωστάει. Μπορεί να χρωστάει χρήμα, καλή συμπεριφορά, ένα συγγνώμη μια υπηρεσία.

Όταν λένε οι συριζαίοι ότι θα λογαριαστούμε, το μόνο που μπορεί να εννοούν,- όσο ιδιοτελείς και βραδύνοες γνωρίζουμε ότι είναι-, είναι να ζητήσουν συγγνώμη για τα δεινά που προκάλεσαν στη χώρα.

Άνοιξαν ένα τάφο και την έριξαν μέσα οικονομικά, αξιακά, πολιτισμικά, ηθικά (δεύτερη χώρα στη διαφθορά στην Ευρώπη, η Ελλάδα επί Τσίπρα) Κατέστρεψαν ο,τι βρήκαν από τον Σαμαρά

Για να λογαριαστούμε, θα ζητήσει συγγνώμη για τα κότερα και τα πούρα τη στιγμή που ο κόσμος καιγόταν;

Για τα ψέματα που έλεγε όπως ανέπνεε και ο κόσμος τρελαινόταν; Αυτή τη δυσαρμονία και τους κοινωνικούς καρκινικούς όγκους που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνουμε τώρα στη χώρα μας. Ήταν φυσικό επακόλουθο.

Για τους διορισμούς που έκανε στους επιστήθιους χωρίς προσόντα και τους πληρώναμε;

Θα ζητήσει συγγνώμη για τη γυναίκα του που έκλεψε θέση από πραγματικούς επιστήμονες, διώχνοντάς τους στο εξωτερικό;

Θα ζητήσει συγγνώμη που έφερε όλη την Ασία και την Αφρική για να το ανταλλάξει και συγχρόνως τα παιδιά του τα πάει σε ακριβό ιδιωτικό για να μην έρθουν σε επαφή με τα παιδιά των λάθρο;

Θα ζητήσει συγγνώμη που ήταν εντελώς άσχετοι όλοι τους και ανοργάνωτοι και μας στοίχισαν πολλά δις;

Θα ζητήσει συγγνώμη η Δούρου που λόγω αυτής κάηκαν και πνίγηκαν άνθρωποι;

Θα ζητήσουν συγγνώμη που ήταν έτοιμοι να μας βγάλουν από την Ευρώπη και έλεγαν άλλα το πρωί άλλα το μεσημέρι άλλα το βράδυ μέσα στην παράνοια;

Θα ζητήσει συγγνώμη που δεν ήξερε λέξη στα αγγλικά, γεωγραφία, μαθηματικά, γραμματική, και ως αμόρφωτος μας έκανε μονίμως ρεζίλι;

Αν δεν ζητήσουν συγγνώμη για όλα αυτά, πώς θα λογαριαστούμε Αυτό είναι λογαριασμός.

Συγκρίσεις δεν έχουν μάθει στα σχολεία τους να κάνουν. Απουσίαζαν εκείνες τις μέρες.

Έχουν φτάσει στο σημείο ως λαοπλάνοι-δολιοφθορείς να συγκρίνουν τους νεκρούς από τις πλημμύρες και τη φωτιά στο Μάτι που ήταν από ολιγωρία της συνομοταξίας, με τους νεκρούς που τους χτύπησε ο ιός και σε μεγάλες ηλικίες πέθαναν.

Η κυβέρνηση ενεργεί πολύ καλά στα θέματα υγείας και αυτό φαίνεται σε όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη. Δεν αμφισβητείται.

Αυτό τους κάνει να φθονούν περισσότερο, οπότε να είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε παραλογισμούς και ουρλιαχτά πληγωμένων, επαρμένων, ζώων.

One thought on “Μετά θα λογαριαστούμε λένε. Μπρρρ φοβηθήκαμε

  • 07/04/2020, 14:00
    Permalink

    Συγχαρητήρια .!!!! γιά τό καταπληκτικό άρθρο σας, κυρία Παπουτσή.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.