Μέχρι το τέλος και βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά…

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ρίχνουν μπλογκς, σελίδες, βρίζουν όλο τον κόσμο που αντιστέκεται χωρίς επιχειρήματα, μεγάλος πανικός. Τελικά μόνο διαφήμιση θα κάνουν στα άτομα που κατηγορούν.

Θα βλεπόμαστε στο δρόμο και θα λέμε, σε έβρισε τσιπροκαμένος; Σου έριξε μπλογκ, σελίδα, Σε ενοχοποίησε αισχρά; Άρα μπορώ να σου μιλήσω. Έχεις ένα επίπεδο να με καταλάβεις!

Το τραγικό είναι, ότι είναι χαμηλής νοημοσύνης άτομα. Πάνω στην επιθυμία τους να έχουν την εξουσία πάση θυσία για να ωφελούνται, κάνουν λάθη νηπιαγωγείου. Και ακόμα πιο τραγικό είναι ότι αυτά τα άτομα εξελέγησαν απτον λαό που δεν τους κατάλαβε; (η είναι ίδιος;)

Εδώ είναι η ουσία, γιατί θα βρουν πολλά ψέματα πάλι και μερικοί θα τους πιστέψουν. Όταν θα είναι πλέον στο περιθώριο σαν πληγωμένα ζώα θα ουρλιάζουν, θα συκοφαντούν, θα καίνε, αν δεν μαζευτούν τώρα. Τώρα που μπλοκάρουν τη ροη μιας χώρας, που την καταστρέφουν, που συκοφαντούν αθώους οι οποίοι έκαναν ακριβώς τα αντίθετα από ότι οι βραδύνοες συκοφάντες λένε . Τώρα πρέπει να τους μαζέψουμε.

Αν μερικοί λένε ή σκέπτονται για να κάνουν τους αντικειμενικούς. Μήπως είναι αλήθεια αυτά που έβγαλαν; Τότε είναι νοερά πιόνια των τσιπροκαμένων. Πρώτα ελέγχεις την ποιότητα αυτού που συκοφαντεί και τον τρόπο που το κάνει. Και όταν βλέπεις ότι είναι μέσα στον βούρκο ό,τι και να πει είναι αμελητέο, και συνήθως το αντίθετο.

Επειδή είναι οι ίδιοι άτομα που κάνουν τα αντίθετα απ ότι λένε, έχει περάσει στους εγκεφάλους τους και αυτό σπείρουν και για τους άλλους πολιτικούς.. Πάντα σε ότι λένε, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Άλλοι πάλι λένε. Βάζετε το χέρι σας στη φωτιά για κάποιον και έμμεσα απαρνούνται τους φίλους τους. Αυτοί οι ίδιοι οι δειλοί μετά θα λένε. Το ήξερα εγώ ότι ο τάδε ήταν αθώος. Τα γνωστά ύπουλα.

Λοιπόν φοβισμένα άτομα, εμείς που δε φοβόμαστε, που δεν έχουμε συμφέροντα από πολιτικούς και έχουμε τα δικά μας ασφαλέστατα κριτήρια (τα οποία για να τα έχεις , πρέπει να έχεις δει τα άτομα από κοντά και να τα έχεις κοιτάξει στα μάτια) λέμε.

Ναι βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά για τον Σαμαρά και τον Άδωνη. Υπάρχει μια ροϊκότητα που λέγεται πατριωτισμός, που δημιουργείται στο άτομο από γονίδια, αξίες και πρότυπα. Ρέει μέσα σου σαν το αίμα. Αν δεν ρέει σε εσάς, πώς να το καταλάβετε τι εννοώ! Μείνετε με τη δειλία σας, όμως μετά μη βγαίνετε από πάνω. Ναι το ξέραμε και τέτοια, γιατί θα είστε ανεπαρκείς.

Οι ιδεολόγοι πολίτες που έχουν εμπιστοσύνη σε ανθρώπους –πολιτικούς δεν αμφιταλαντεύονται ούτε λένε όλοι τα ίδια είναι. Έχουν την αντίληψη να ξεχωρίζουν. Μέσα στην οικογένειά σας τα παιδιά σας που έχουν μεγαλώσει από ίδιους γονείς και περιβάλλον είναι τα ίδια; Τότε πώς λέτε όλοι ίδιοι είναι;

Μέχρι το τέλος λοιπόν για να απαλλαγούμε! Για άλλη μια φορά οι συκοφαντημένοι πολιτικοί θα σώσουν την Ελλάδα απτούς πολιτικούς αγριόχοιρους που επιδιώκουν να μας κατασπαράξουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.