Λούλης, «ο σεξιστής»

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

Περνάει μπροστά σου ένας ελέφαντας κι’ εσύ προσέχεις το μυρμήγκι στο πίσω αριστερό πόδι του !

Η πολιτική ορθότητα ορισμένων στη κυβέρνηση τείνει να λάβει διαστάσεις αδικαιολόγητες και να προκαλέσει έναν ιδιότυπο ρατσισμό και μια απαράδεκτη λογοκρισία. Αποσύρθηκε λέει το διαφημιστικό σποτ με τον ηθοποιό κ. Λούλη για να μη διχαστεί η κοινωνία, καθώς χαρακτηρίστηκε από κάποιους , ως σεξιστικό. 

Θα δεχτώ ως δικαιολογία, την άποψη της κυβερνητικής πλευράς, ότι η συζήτηση ξέφευγε από το σκοπό του διαφημιστικού και περιστρεφόταν σε άλλου είδους συζητήσεις, με προφανή πολιτική και όχι κοινωνική αξιοποίηση.

Οι ευάλωτες ομάδες τελικά δεν είναι μόνο αυτές που ανέφεραν οι γιατροί, ως πιο ευαίσθητες στη προσβολή από τον κορονοïό, υπάρχει και η ομάδα των μυρμηγκιών… 

Κυρίες μου, συγνώμη, αν για κάποιες αυτή η λέξη αποτελεί στερεότυπο, αλλά δεν έχω κάποιο άλλο τρόπο να απευθυνθώ σ΄ εσάς που δεν μοιάζετε μ’ εμάς. Εμφανισιακά εννοώ, αν και ορισμένες καταβάλλουν προσπάθεια να μας μοιάσουν…  Γνωρίζω ότι το ανθρώπινο είδος βρίσκετε σε μια φάση μετάλλαξης και γι’ αυτό σίγουρα δεν φταίνε οι κορονοïοί , ούτε τα μεταλλαγμένα τρόφιμα ή τα πολυαναμενόμενα εμβόλια που θα δίνουν οδηγίες στο DNA μας.

Ευτυχώς που στον κατήφορο, δεν μας ακολουθεί το ζωικό βασίλειο, μιας και τα ζώα δεν έχουν τόσο μυαλό να σκέφτονται, καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινούς κινδύνους και κάνουν αγώνα επιβίωσης. Δυνατά ζώα, αδύναμα ζώα, μικρά ή μεγάλα σε μέγεθος, με κέρατα ή κοφτερά δόντια, δηλητηριώδη και ακανθώδη , όλα έχουν το ρόλο τους στη διατήρηση της ισορροπίας στη φύση.

Επειδή λοιπόν κατανοώ ότι μια μικρή μερίδα σημερινών γυναικών, αισθάνθηκε κάποια στιγμή της ζωής της ευάλωτη και ίσως βίωσε μια άσχημη ή οδυνηρή εμπειρία, δεν χρειάζεται να γίνεται ή να επιδιώκεται μια μαζική επίθεση στο αντρικό φύλο. Ζούμε δυστυχώς, για τις γυναίκες, σε εποχές που και αυτές, υποκύπτουν στις σειρήνες της «ισότητας» και αντιμετωπίζουν τις συνέπειές της, κοινωνικές, οικογενειακές, ψυχικές και σωματικές. Προκαλείται κίνδυνος ανισορροπίας στο ανθρώπινο είδος.

Το ανδρικό φύλο βρίσκεται σε μια κρίση και βάλλεται πανταχόθεν, ακόμα και ο κορονοïός σκότωνε κυρίως άνδρες. Γι’ αυτό καλώ τις γυναίκες απανταχού στο κόσμο και όλες τις γυναικείες οργανώσεις να το κηρύξουν, ως είδος προς εξαφάνιση και να λάβουν μέτρα για τη προστασία του. 

Ιδιαιτέρως απευθύνομαι στις ομάδες αυτές του δικαιωματισμού που αγωνίζονται για την προστασία της διαφορετικότητας και που προσπαθούν μανιωδώς να καταργήσουν τα στερεότυπα για να επιβάλλουν τα δικά τους στερεότυπα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.