Κρύβει το Facebook την δυνατότητα διαγραφής posts;

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει τις τελευταίες ημέρες στα social media ότι τους αφαιρέθηκε η δυνατότητα διαγραφής των posts τους στο Facebook. Και πράγματι, κάτι τέτοιο αποδείχθηκε ότι όντως ίσχυε για μερικούς.

Συγκεκριμένα, το κλικ του drop-down menu στην πάνω δεξιά πλευρά του post, δε διέθετε πλέον μια επιλογή διαγραφής, αν και αυτή εμφανιζόταν στη mobile έκδοση αλλά και στις εφαρμογές. Η επιλογή είχε μετακινηθεί στο «Activity Log» section, το οποίο θεωρητικά θα μπορούσε να εμποδίσει κάποιους χρήστες να διαγράψουν ένα post ή απλά να το κάνει λίγο πιο δύσκολο.

Υπάρχει ένα πλήθος λόγων γιατί το Facebook μπορεί να θέλει να κάνει δυσκολότερη τη διαγραφή του ιστορικού ενός χρήστη. Ίσως γιατί τα παλαιότερα posts σίγουρα διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στους αλγόριθμους διαφήμισης. Ίσως να θέλει να κάνει περισσότερους χρήστες να βασίζονται στο mobile app.

Πάντως, εμείς επιβεβαιώσαμε στο δικό μας account ότι η λειτουργία βρίσκεται ακόμη εκεί, προς το παρόν τουλάχιστον. Ποια θα ήταν η αντίδρασή σας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

ΠΗΓΗ: SOCIAL MEDIA LIFE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *