Κουίζ: Ποιος από τους δυο;

Γράφει ο Θεόφιλος Νικολαΐδης, Επιχειρηματίας

Για να ξεχάσουμε για λίγο τη σημερινή ζοφερή εικόνα της καθημερινότητας μας, ας κάνουμε ένα τεστ παρατηρητικότητας, γνώσης και μνήμης και ας προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε ποιον από τους δύο μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν μελετήσουμε προσεκτικά τα παρακάτω χαρακτηριστικά του:

  • Ήρθε από το εξωτερικό κουβαλώντας πλούτη, την προέλευση των οποίων δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε.
  • Αγόρασε μόλις ήρθε μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα για να την χρησιμοποιήσει στα επόμενα βήματα του.
  • Ήρθε σε επαφή με την Κυβέρνηση, ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με τον πρωθυπουργό και υπουργούς του οι οποίοι τον βοήθησαν στην εκδήλωση των επιχειρηματικών του σχεδίων.
  • Η συναναστροφή του με τους διοικούντες ήταν σε τέτοιο βαθμό στενή που η Κυβέρνηση ψήφισε στην Βουλή σκανδαλώδη πράγματα για να προστατεύσουν τα συμφέροντα του.
  • Κατάλαβε πως μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι αρκετή για να προωθήσει τα συμφέροντα του. Γι’ αυτό εκδήλωσε ενδιαφέρον με τα ραδιοτηλεοπτικά και με τα θέματα του Τύπου.

Νομίζω όλα τα παραπάνω, για όσους έχετε καλή μνήμη και παρατηρείτε τα γεγονότα προσεκτικά και από κοντά, ήδη καταλάβατε ποιο πρόσωπο έχω περιγράψει παραπάνω. Περιμένω λοιπόν την απάντηση σας. Ποιον εννοώ τελικά; Τον Κοσκωτά η τον Σαββίδη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.