Κοινωνική ευαισθησία για όλους, όχι μόνο για τις ΜΚΟ

Γράφει ο Επίλεκτος

Ανήκουμε σε αυτήν την παράταξη. Σεβόμαστε τον εκάστοτε αρχηγό. Μαχόμαστε να επαναφέρουμε την χαμένη υπερηφάνεια στην πατρίδα μας. Παλεύουμε για την δημοκρατία απέναντι στην αριστερή λαίλαπα και για την επάνοδο της ΝΔ.

Κάθε ηγεσία βρίσκει απέναντι της διαφωνίες. Και τώρα συμβαίνει αυτό. Θεμιτό σε μια μεγάλη παράταξη. Αρκεί να μην δημιουργεί εσωστρέφεια. Ζητείται σαφήνεια στις εθνικές επιλογές. Άμεσα υλοποιήσιμο εναλλακτικό οικονομικό σχέδιο. Ισορροπία στην διεύρυνση και την διαχείριση του στελεχειακού δυναμικού.

Όμως η αγάπη για την πατρίδα προηγείται. Όπως και ο στόχος να απομακρυνθεί αυτή η καταστροφική κυβέρνηση. Αρκεί κάποιοι να μην γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως και να μην θεωρούν δείγμα αδυναμίας την συμπόρευση όλων μας.

Θα πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι αρχηγός όλων. Να σέβεται όλες τις απόψεις. Να αφήσει κατά μέρος τις ιδεοληψίες ορισμένων. Αυτές τις πληρώνουμε τρία χρόνια τώρα από την αριστερά. Η πλειοψηφία του κόμματος ήταν και παραμένει συντηρητική κι αυτό δεν μπορεί να παραβλέπεται.

Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Για ένα γεγονός που πέρασε στα πολύ ψιλά, αλλά έχει την βαρύτητα του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην Βικτώρια σε εκδήλωση 10 ΜΚΟ, μόνος του, χωρίς κανέναν βουλευτή, κανέναν δημοτικό σύμβουλο, χωρίς να ειδοποιήσει ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.ΤΟ. Κάποιες «κακές» γλώσσες λένε ότι ούτε ο ΓΓ του κόμματος κ. Αυγενάκης γνώριζε για αυτή την επίσκεψη…. Προσωπικά δεν το πιστεύω, αλλά θα μείνω στις «κακές» γλώσσες…

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν όμως μαζί με Θεοδωράκη, Καμίνη, Παπαγιαννάκη (αντιδήμαρχο Μεταναστών και Προσφύγων ΔΑ), Πρόεδρο 6ης Δημοτικής Κοινότητας Ζωντήρου (μια από τις υπογράφουσες την ιδρυτική διακήρυξη του ΚΙΔΗΣΟ – Γ Παπανδρέου).

Αφορμή ήταν ένα “πανηγυράκι” των ΜΚΟ της περιοχής. Επισκέφθηκε περίπτερα των ΜΚΟ στα πλαίσια του World Human Forum όπου την εκδήλωση συντόνιζαν 10 ΜΚΟ, μεταξύ των οποίων, οι ActionAid, Victoria Square Project, Ελληνική πλατφόρμα για την βιώσιμη ανάπτυξη κλπ. Παρακολούθησε υπαίθρια συναυλία της πολιτισμικής χορωδίας πολυφωνικά.

Όμως η περιοχή υποφέρει από την εγκληματικότητα, το μεταναστευτικό, την υτοβάθμιση. Κι ο κόσμος περιμένει στήριξη, ασφάλεια. Δυσανασχετεί όταν δίνεται προτεραιότητα στην δράση των “αμαρτωλών” ΜΚΟ κι όχι στα δικά του προβλήματα.

Ωραίες οι ευαισθησίες αλλά δεν υπάρχει περιθώριο για να χαρίσουμε τις τοπικές κοινωνίες στους ακραίους.

One thought on “Κοινωνική ευαισθησία για όλους, όχι μόνο για τις ΜΚΟ

  • 19/05/2018, 00:42
    Permalink

    ΑΠΑΡΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! -Καί ΕΥΤΥΧΩΣ.! γιά τόν ΚΥΡΙΑΚΟ που αυτή η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΝΟΗΣΙΑ!!!! πέρασε στά ”ψιλά”.! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!! που πέρασε στά ”ψιλά”.! Αλλά.. καλά είναι νά ΜΗΝ τό επαναλάβει!!! Διότι ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΣΒΟΛΕΙΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ”ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ”’ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, νά προσφέρεται ”ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ” ΣΤΟΥΣ <>.! Αυτό είναι πάρα πολύ ΑΔΙΚΟ γιά τούς ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, που εδώ στό ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ οι κάτοικοι γνωρίζουν ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τόν ”ρόλο” τών ΜΚΟ, καί τών αλληλέγγυων, καθώς επίσης ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!! καί ΒΙΩΝΟΥΝ στό”πετσί” τους, τήν ΑΔΙΚΙΑ καί τόν ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.! Καθώς επίσης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ”ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ” ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!! καί από εκεί που είχε γίνει ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, στά χρόνια 2012-2014.! ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΥΡΙΟ τού 2015 η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ καί τά ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ καί πυκνοκατοικημένη ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΕΓΙΝΕ κόλαση!!!!!!!! Οι κάτοικοι λοιπόν αυτής τής τεράστιας περιοχής μέ τους δεκάδες χιλιάδων ψηφοφόρους ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!! ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ.! Στήν αντίθετη περίπτωση ”καραδοκεί” η ΧΑ.! Γιαυτό ο Κυριάκος, νά ΜΗΝ ”παίζει” παιχνιδάκια σ’αυτήν τήν περιοχή,μέ ”αλληλέγγυους”, διότι είναι ΕΠΙΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ”ΠΑΙΖΕΙΣ” ΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ! Γιατί αν παίζεις μέ τά ”καζάνια τής κόλασης” ΣΙΓΟΥΡΑ!!! ΘΑ ΚΑΕΙΣ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΜΥΡΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΗΡΘΕ;; ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ;; ΣΤΟΥΣ ”ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ;;;! ΕΛΕΟΣ.!!!!! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τών ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.