κ. Τσαλακωμένε με πολλές πνευματικές πτυχές!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Το να μην επιλέγει ας πούμε μια κατηγορία πολιτών τις καταλήψεις, γιατί το θεωρεί ψυχικό βιασμό για τα άτομα που θέλουν να κάνουν μάθημα, και προσπαθεί ορθολογικά με τη συζήτηση, τα επιχειρήματα και την πειθώ, να λύσει τα προβλήματα ιεραρχικά και ουσιαστικά (και όχι για τον ήχο του κουδουνιού), μέσα στη χώρα της δημοκρατίας, το θεωρείτε αντιδημοκρατικό;

Αυτό που επιλέγετε εσείς δεν το θεωρείτε πνευματικό και ψυχικό βιασμό στα άτομα που θέλουν να κάνουν μάθημα; Θέλετε να μας κάνετε φορμάτ στον εγκέφαλό μας με το ύπουλο και γλοιώδες υφάκι σας, αλλά ακόμα και αυτοί που κάνουν καταλήψεις κατάλαβαν πλέον ό,τι το λέτε για να σας ψηφίσουν.

Τους χρησιμοποιείτε αντιδημοκρατικά. Ποντάρετε και στην κάνναβη μέσα στις καταλήψεις, για να πείθετε καλύτερα; Απ’ τους εργατικούς και σκεπτόμενους μαθητές δεν παίρνετε ψήφους. Σας απαξιώνουν! Σας θεωρούν φαιδρά πρόσωπα!

Τα θύματά σας λοιπόν, είναι οι νωχελικοί και φυγόπονοι! .. Εκεί ρίχνετε δίκτυα για τις ψήφους!.

Παλιό και παρακμιακό το κόλπο σας. Όμως εμείς αυτή την εποχή της πληροφορίας, τους αφυπνίζουμε ό,τι τους θέλετε για πιόνια σας, και ότι πρέπει να σας αποβάλλουν απ’ την κοινωνία γιατί τους καταστρέφετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.