Ήταν μπάφος και έγινε ψήφος

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Πολύ πιθανόν να έχουν στα γραφεία τους κάνναβη, ώστε όταν γίνει εθισμός στους νέους να ξέρουν ότι θα βρουν μέσα σ αυτούς τους χώρους, μαζί με ένα διορισμό στο Δημόσιο. Θα το κάνουν προσφορά αυτοί.

Όλοι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί πρέπει να ποινικοποιήσουμε με επιχειρήματα την κάνναβη και όλα τα ναρκωτικά στη συνείδηση των παιδιών. Γενικά όλες τις εξαρτήσεις, αν θέλουμε ελευθέρους και όχι εξαρτημένους πολίτες. Αυτό γίνεται με βιντεάκια να βλέπουν τι κάνουν στο ανθρώπινο οργανισμό όλα τα ναρκωτικά πώς επηρεάζουν τον εγκέφαλο και με παραδείγματα ατόμων από την ίδια τη ζωή. Με αυτή τη μέθοδο όταν βλέπουν την κάνναβη, θα έρχεται στο μυαλό τους αμέσως η βλάβη που τους προξενεί.

Εκτός αυτού τους συμφέρει γενικά ένας λαός μαστουρωμένος , για να κοντρολάρεται και να πατρονάρεται εύκολα, φυσικά απ’ αυτούς που τον δένουν με αυτού του είδους το νήμα για να γίνονται μαριονέτες.

Ενημερώνουμε για όλα αυτά, τα παιδιά τώρα που θα τα βρίσκουν εύκολα, ώστε να έχουν στο μυαλό τους και στο στόμα τους τις φράσεις.

Είμαστε ελεύθεροι και δε θα μας κάνετε πιόνια σας. Μπαφιαστείτε μόνοι σας να σας διευθύνουμε εμείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.