Η… σκοπιανή αναθεώρηση των ελληνικών σχολικών βιβλίων

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Η Σκοπιανή επιτροπή απαιτεί από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την αναθεώρηση των ελληνικών σχολικών βιβλίων για την επομένη σχολική χρονιά!

Οιπιο βασικές απτις παράλογες και ανιστόρητες απαιτήσεις τους.

Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Βασίλειος Βουλγαροκτόνος να μη λέγεται πλεον βουλγαροκτόνος (είναι Βούλγαροι και Σλάβοι και νοιώθουν υποδεείς)

Απαιτούν διαχωρισμό της Ελλάδας από την Αρχαία Μακεδονία! (Ναι αυτή τη διαστρέβλωση θέλουν να μαθαίνουν τα παιδιά μας για το συμφέρον τους).

Απαιτούν να γραφτεί ότι οι Αρχαίοι Έλληνες δεν είναι Μακεδόνες. (Μιλούν αυτοί για τους Αρχαίους Έλληνες. Με τι προσόντα; )

Απαιτούν στα βιβλία μας να διαχωριστεί το Βυζάντιο από τη Μακεδονία( Οι Μακεδονικές δυναστείες πώς θα λέγονται; Σκοπιανές; Περιμένουμε να μας πουν οι αφέντες μας )

Μέσα στον τραγικό εγκληματικό για εμάς παραλογισμό τους, απαιτούν να γράψουμε, ότι ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος οι Έλληνες Χριστιανοί βυζαντινοί ιεραπόστολοι που επινόησαν το Γλαγολιτικού (το αρχαιότερο σλαβικό αλφάβητο) δεν ήταν Έλληνες, άλλα ήταν Σλαβικής καταγωγής.

Ότι το 1821 ήταν μακεδονική επανάσταση (τον Κολοκοτρώνη τον είπαν Σλάβο; Όχι ακόμα, αλλά θα τον πουν επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Ότι στους βαλκανικούς πολέμους δεν απελευθερώθηκε η Μακεδονία.Γι αυτούς ήταν διωγμός των Μακεδόνων

Ότι ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνες

Όλα αυτά μας τα επιβαλλουν οι γεωγραφικές πνευματικές πολιτιστικές “ψείρες” φυσικά αφού το ανέχονται και το θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γιατί πριν δεν τα έλεγαν;

Επόμενο και επακόλουθο είναι να μας πουν σε λίγα χρόνια ότι δεν είναι Ελληνική η Θεσσαλονίκη και θα πηγαίνουμε με διαβατήριο.

Δεν αποκλείεται να μας επιβάλλουν να κοιμόμαστε στα παγκάκια για να μένουν αυτοί στα σπίτια μας.

Αυτά κάνουν οι κυβερνήσεις που μισούν τη Ελλάδα. Κατάλαβαν οι Έλληνες τι έφεραν; Αυτοί, οι Σκοπιανοί ως απολίτιστοι τη δουλειά τους κάνουν.

Εμείς πρέπει να διώξουμε γρήγορα τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και να διορθώσουμε (όσο γίνεται) ό,τι έγινε λάθος.Το χρωσταμε στους προγόνους μας και στους απογόνους μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.