Η κυριαρχία της Αριστεράς στην Ελλάδα ξεθύμανε

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Η κυριαρχία της Αριστεράς στην Ελλάδα που ξεθύμανε σαν την πιο φτηνή κολόνια.

Από πού εκπήγασε; Πάντα έδιναν οι καθηγητές πανεπιστημίων τα θέματα στους φοιτητές των αριστερών κομμάτων. Πιστεύουν πολύ στους επιστήθιους με την ίδια ιδεολογία. Μόνο αυτούς υποστήριζαν και υποστηρίζουν.

Έκαναν τους λογίους, άτομα που έλεγαν είμαστε αριστεροί, ενώ στη ζωή τους έκαναν ακριβώς τα αντίθετα από ό,τι έλεγαν, και έβριζαν πάντα τους αντίθετους. Εν τω μεταξύ <<οι λόγιοι >>δεν είχαν διαβάσει κάτι άλλο εκτός από Μαρξ. Αν τους έλεγες τι λέει ο Βέμπερ και γιατί; Δεν ήξεραν. Θα σου έλεγαν ότι έλεγαν στο πραιτόριο του κόμματος.

Αντι-οικολόγοι,δεν πιστεύουν στη φύση, απνευμάτιστοι, δεν πιστεύουν σε τίποτα άλλο παρά στην υλη, γι αυτό η κοσμοθεωρία τους βασίζεται στο φιλοσοφικό ρεύμα του υλισμού. Το άλλο είναι το ιδεαλισμού. Δυο είναι τα ρεύματα.

Πάντα έλεγαν το κράτος είναι ο θεός εκεί θα μπούμε…Αν στην τρίτη κλίση των Αρχαίων έλεγε καθηγητής να κλιθεί ο βασιλεύς του έκαιγαν το αυτοκίνητο. Αν φορούσες αμερικάνικο τζιν σε έβριζαν χυδαία. Τώρα κάνουν επίσης αντίθετα από ό,τι έλεγαν. Κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους για τον συμφέρον τους. Και τώρα αν τους ρωτήσεις τι είναι φιλελευθερισμός δεν ξέρουν και βγάζουν απτό μυαλό τους περίεργα πράγματα για να δικαιολογήσουν την αρρώστια τους, αλλά μέσα τους είναι φιλελεύθεροι.

Έχουν ψυχολογικά προβλήματα όλοι αυτοί ακόμα και αν δεν το έχουν καταλάβει.

Όσοι λοιπόν τη φόρεσαν αυτή τη φτηνή κολόνια για να κοροϊδέψουν τους εαυτούς τους, έχει εξατμιστεί εντελώς από πάνω τους και έχει μείνει μια δυσοσμία.

Άλλοι αρμονικοί άνθρωποι δεν τη φόρεσαν ποτέ την κολόνια. Όχι μόνο κυριαρχία δεν είχε η αριστερά σ αυτούς, αλλά την απαξίωναν. Άκουγαν αριστερός και έτρεχαν μακριά. Είχαν καεί. Μεσσηνία, Λακωνία Β. Ελλάδα κ.α Αυτοί οι ισορροπημένοι ιδεολογικά άνθρωποι έχουν δικαιωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.