Η κλινικά νεκρή κυβέρνηση νεκρώνει τη χώρα μας

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Η κλινικά νεκρή κυβέρνηση νεκρώνει τη χώρα μας. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι τους τραβάμε την πρίζα για να αναστήσουμε τη χώρα μας!

Το χρηματιστήριο καταρρέει, πλέον τα χατίρια και οι δοσοληψίες στους ξένους από τους γερμανο-υπηρέτες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν εξυπηρετούν . Είναι εις βάρος τους το ότι βγήκαμε στις αγορές ,γιατί τώρα δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανέναν. Οικονομικά η χώρα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, οι οικονομολόγοι κρούουν τον κώδωνα και αυτοί περιχαρείς συνεχίζουν να απολαμβάνουν την παράνομη (γιατί βγήκαν με τ αντίθετα απ ό,τι εφαρμόζουν ) εξουσία , και με διάφορα τερτίπια να επιδιώκουν να την κρατήσουν . Κοροϊδεύουν ασύστολα την κοινωνία. Πιστεύουν ότι ο κόσμος θα ξεχάσει τους νεκρούς που αυτοί προκάλεσαν απτίς φωτιές στο Μάτι, και απτίς πλημμύρες στη Μάνδρα. Κάνουν λάθος.

Πιστεύουν (;) ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει όλα τα ψέματα για τις κατοικίες που δεν θα έπαιρναν και τώρα τον πετούν στον δρόμο. Τα ψέματα για τον ΕΝΦΙΑ;

Πιστεύουν (;)ότι ο κόσμος δεν βλέπει ότι η πλατεία Αριστοτέλους έχει γίνει ένα απέραντο τσαντίρι, ενώ έβριζαν χυδαία την προηγούμενη κυβέρνηση που ήταν όλα οργανωμένα. Συκοφαντούσαν και έκαιγαν επειδή είχε χαλάσει ένα αιρκοντίσιον. Φώναζαν ότι είναι άνθρωποι και αυτοί. Τώρα το ξέχασαν ότι είναι άνθρωποι όταν αναζητούνται τα κονδύλια που δόθηκαν για να ζουν οι μετανάστες σε ανθρώπινες συνθήκες; Δεν το ξεχάσαμε όταν αρχή του 15 που ανέλαβαν αυτοί, βλέπαμε νεκρά παιδιά στη θάλασσα. Την ώρα που αυτοί οι «ανθρωπιστές» το μόνο που επεδίωκαν ήταν να καταστρέψουν οικονομικά την Ελλάδα και να κλείσουν τις τράπεζες(οι οποίες παρεμπιπτόντως θα άνοιγαν την επομένη του κλεισίματος Τρίτη, κατά τον κύριο που πιστεύει ότι μας έχει για παίγνια. )

Χαρίζουν εδάφη της χώρας με ανταλλάγματα εξουσίας όταν για αυτά θυσιάστηκαν Έλληνες. Άλλοι με τη ζωή τους, άλλοι με την καριέρα τους, άλλοι με τους αγώνες τους.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να λένε απτό πρωί μέχρι το βράδυ για τις συντάξεις για να τους ψηφίσουν οι συνταξιούχοι. Είναι ένα αποτελεσματικό μέσον για να τους ανεβάζουν την πίεση και να επιτύχουν τον σκοπό τους που αυτοί είπαν, δηλαδή να τους πεθάνουν , ώστε να μη δίνουν συντάξεις. Δε συμφέρει να τους πουν ότι είναι χρήσιμα άτομα στην κοινωνία , ακόμα και αν δε δώσουν χρήμα στα παιδιά τους, αλλά όταν τα βοηθήσουν ουσιαστικά να παράγουν χρήμα αυτά. Πρέπει να τους έχουν πιόνια και τους συνταξιούχους.

Ούτε λόγος για τους νέους που φεύγουν έξω ακόμα και για να γίνουν καθαριστές, ούτε λόγος για ν αναπτύξουν τη χώρα με νέες δουλειές ούτε λόγος για ιδιωτικά πανεπιστήμια μέσα στα οποία δε θα μπορούν να βάζουν όποιους καθηγητές θέλουν και να μπαίνει όποιος θέλει να κάνει κατάληψη ώστε να εξυπηρετεί δικά τους συμφέροντα. Αυξάνουν τους δυσβάστακτους φόρους, όπως κάνει κάθε αριστερά παγκοσμίως, γιατί έχει τη διόγκωση του κράτους ως θεό της.

Γιατί απέτυχε παγκοσμίως είπαμε η Αριστερά;

Υποβάλλονται απτούς συμβούλους από αυτούς που εμείς πληρώνουμε και αυθυποβάλλονται να μιλούν όλοι με θράσος και να λένε αισχρά ψέματα (όπως κάνουν οι εξαρτημένοι τοξικομανείς που ρίχνουν πάντα τα λάθη στους άλλους)

Πιστεύουν ότι κερδίσουν χρόνο και θα ισοφαρίσουν με τους διορισμούς που κάνουν με τους εγκληματίες αποφυλακισμένους τους με τους πολιτογραφημένους μετανάστες που τους δίνουν ψήφο και με τους Ρομά . Όλο το πνευματικό και μορφωτικό περιθώριο είναι το κοινό τους. Καλλιεργημένοι, πνευματικοί , ισορροπημένοι άνθρωποι δεν ανήκουν μέσα σ αυτούς.

Στην κλινικά νεκρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τραβάμε την πρίζα όλοι οι φυσιολογικοί στους νόες και νευρώνες άνθρωποι, για να φέρουμε την ανάπτυξη στη χώρα με ιδιωτικά πανεπιστήμια, με νέες δουλειές για νέους και μεγαλύτερους, με νέες ιδέες και κυρίως με μικρότερους φόρους στους οποίους πιστεύει και εφαρμόζει ο φιλελευθερισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.