Γιορτάζουν την Οκτωβριανή Επανάσταση, ενώ γεννιέται χολέρα

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Γιορτάζουν την Οκτωβριανή επανάσταση σήμερα με ορχήστρες στην ΕΡΤ να μη χάσουν και τις ψήφους αυτών που τους έφεραν στην εξουσία. Μαζί έκαψαν πόλεις, εγκύους, μαζί συκοφάντησαν, μαζί σπίλωσαν υπολήψεις. Ενώ μέσα στα νεογνά ανιχνεύεται χολέρα.

Πολύ φυσιολογικό να φέρουν στην κοινωνία και χολέρα ,και τύφο, και λέπρα, και κοινωνικούς καρκινικούς κοινωνικούς όγκους, άνθρωποι που την έχουν μέσα τους, πλήρως δυσαρμονικοί, με μεγάλο μίσος μέσα τους για τους ανθρώπους.

Άνθρωποι αδίστακτοι που πατούν επί πτωμάτων για το υλικό κέρδος, και για τις διαταραχές τους. Άνθρωποι που πουλούν και τη μάνα τους για την επίδειξη και την αλαζονεία τους, άνθρωποι απνευμάτιστοι, που διαστρεβλώνουν την κοινωνία αξιακά, που αποτελούν ανήθικα πρότυπα, πραγματικά συνειδησιακά ερπετά.

Εσύ αριστερέ παλιάς κοπής, δε νοιώθεις προδομένος όταν μαζί καίγατε και φωνάζατε φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, και μας βρίζατε όταν σας λέγαμε ότι ο σκοπός σας είναι αυτό που κάνετε τώρα, και δεν πιστεύαμε τίποτα από ότι λέγατε;

Τι είπες, σου έταξε διορισμό εκτός Ελλάδας όπως και του Λεουτσάκο(υ) ; Οπότε εξιλεώθηκε στα μάτια σου. Μπράβο υλιστή αντι-ιδεολόγε φιλοτομαριστή.. Αυτός ήταν ο σκοπός σας όταν καίγατε και καταστρέφατε. Αντι-δημοκράτες ,οπισθοδρομικοί. Ευτυχώς ξεφτιλιστήκατε στα μάτια σας. Στα δικά μας ήσασταν πάντα ξεφτιλισμένοι με τα ανακόλουθα και συμφεροντολογικά που λέγατε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.