Γιατί Θρησκευτικά και όχι Ιστορία μέσα στα 7 μαθήματα του Λυκείου;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Με το νέο σχέδιο του υπουργείου απαιδευσίας, μέσα στα 7 εξεταστέα μαθήματα στο Λύκειο, είναι να δίνουν θρησκευτικά και όχι Ιστορία.!. Ξέρουν ό,τι αν αλλάξουν πολύ την ιστορία, θα υπάρξουν αντιδράσεις από ιστορικούς κλπ..

Για αυτό προφανώς, τα αρχεία ΑΣΚΙ της Κουμουνδούρου αλλάζουν αυτά που θέλουν για το κόμμα, και ακολούθως έκρινε, ότι μέσα απ’ τα θρησκευτικά θα μπορούν να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν. Δηλαδή ότι οι θεοί είναι το κράτος άρα αυτοί ,υποβολιμαία! …

Γίνεται πολύ καλή προπαγάνδα μέσα απ’ τα Θρησκευτικά, που ομολογουμένως είχαν πολλούς ανθρωπομορφισμούς, και όχι μεγάλη σχέση με την πνευματικότητα του ατόμου.. Τώρα αυτοί οι απνευμάτιστοι, θα το κανονίσουν όπως τα θέλουν. Μην περιμένετε να σας τα πουν οι καθηγητές του Δημόσιου αυτά. Φοβούνται …!

Γονείς μην επαφίεστε σε ότι μαθήματα βάζουν οι συριζανελίτες . Είναι προπαγανδιστικά! Να μη τα πιστεύουν αυτά που διαβάζουν, ακόμα και να τα δίνουν εξετάσεις υποχρεωτικά. Ας ψάξουν αλλού τις αλήθειες …Όχι στα συριζανελίτικα βιβλία.

Η θρησκειολογία και η πνευματικότητα των ατόμων, έχει άλλη πνευματική υποδομή, και υπόβαθρο, που αυτοί δεν έχουν καμία σχέση. Το δείχνουν καθημερινά με τις πράξεις τους. Ένας είναι ο θεός τους. Υλικό συμφέρον και κόμμα! Με την προπαγάνδα θα κερδίζουν πολλά μέλη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.