Γιατί η αποτυχημένη και άσχετη σε όλα Δούρου πάλι υποψήφια περιφερειάρχης;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Βλέπουμε να εκπλήσσεται ο κόσμος στα Μ.Κ.Δ. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να συμπεράνουμε.

Η ιδία η Δούρου δεν έχει φιλότιμο ,δεν έχει επίγνωση του τι προκάλεσε, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και φυσικά δεν έχει ενσυναίσθηση. Αυτά ο κόσμος τα έχει εμπεδώσει, όταν την έβλεπε εν μέσω πτωμάτων να είναι περιχαρής η να βγάζει σκελετούς στο fb. Μιλούσε μόνο για να πάρει ψήφους από νέους λέγοντας μια στραβή κλπ. Πρέπει να κοιτάξει την πάθηση που έχει, δηλαδή τη μη επαφή της με το περιβάλλον. Την ενδιαφέρει επίσης πολύ να μη χάσει την εξουσία, αντί να κρύβεται , να πει συγγνώμη και να φύγει λυπημένη. Είναι μιας μορφής βαρεία εξάρτηση που πρέπει και αυτή να την κοιτάξει. Υπάρχουν πολλές καλές θεραπείες σήμερα, για να σωθεί ο υπόλοιπος κόσμος που έμεινε ζωντανός, όσο αυτή ήταν περιφερειάρχης

Γιατί όμως δέχτηκε ο Τσίπρας να την ξαναβάλει παρά το κακό που αυτή έχει προκαλέσει; Δεν είναι βέβαια από αγάπη και εμπιστοσύνη. Τους συνδέει ένας ομοιοπολικός δεσμός, γιατί και αυτός προκάλεσε και προκαλεί καταστροφές .

Περισσότερο όμως φοβάται μήπως και αυτή αρχίσει να του επιτίθεται σαν την Ζωή. Δε θέλει ν ανοίξει πολλά μέτωπα τώρα, μετά από τόση πτώση. Μη ξεχνάμε ,τόσα χρόνια σύντροφοι ξέρουν πολλά ο ένας για τον άλλον και όταν χάσουν κάτι απτό οποίο εξαρτώνται, αφού δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους, θα το εκμεταλλευτούν για το συμφέρον τους.

Θυμηθείτε τη Βαλαβάνη που όταν έγινε υπουργός πήγε μπροστά στις κάμερες να φιλήσει τον Βαρουφάκη για τον οποίο μετά έλεγε διάφορα. Τα κάνουν όλοι αυτοί, όλα με θεατρινισμό.

Δεν είναι μόνο το θέατρο που παίζει ο Καμένος με τον Τσίπρα. Αυτοί συναντούνται να κανονίσουν τι θα πουν και πώς , στην Ελλάδα και την Αμερική, για να πάρουν ψήφο απ αυτούς που έφυγαν. Ρίχνουν δίκτυα παντού γι αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τον ρόλο που οι συνεταίροι καταστροφείς της Ελλάδας, παίζουν.

Μετά από όλα αυτά υπάρχουν άτομα φυσιολογικά που θα ψηφίσουν τη Δούρου και τους λοιπούς της συνομοταξίας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.