Γιατί η ακυβερνησία των τσιπροκαμμένων αποφυλακίζει και υποστηρίζει τους ληστές και εγκληματίες;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ξεκινάμε απτήν παραδοχή πως ό,τι κάνουν είναι  μόνο για το συμφέρον τους το οποίο εκπηγάζει από μίσος στη χώρα τους και τους Έλληνες. Μερικοί θα σκεφτούν. Πώς είναι δυνατόν.

Ένας αλγόριθμος  πνευματικός είναι.  Σας ρωτώ. Εσείς θα λεγάτε τόσο φρικτά ψέματα, θα κοροϊδεύατε  παιδιά και ηλικιωμένους για να αναλάβετε μια σοβαρή δουλειά που δεν την ξέρετε καθόλου, π.χ. να κάνετε σε ένα ετοιμοθάνατο χειρουργείο, χωρίς να είστε γιατρός, αλλά να έχετε ακούσει  μόνο πώς γίνεται;

Θα το αναλαμβάνετε μόνο αν δεν είσαστε καλά στα μυαλά σας (χωρίς να είναι ορατό, με  κάποια διαταραχή, κάποια σχιζοφρένεια κλπ), και αν επιδιώκατε μόνο το υλικό σας συμφέρον. Δηλαδή να πουλήσετε όργανα του ατόμου η να έχετε υποσχεθεί  μεσιτεία για αυτό. Οπότε μόνο για το υλικό σας συμφέρον θα το κάνατε.  Προϋπόθεση αυτού είναι να μισείτε το ανθρώπινο γένος και μέσα σας βαθιά και τον εαυτό σας.

Για συνειδητοποίηση να τονίσουμε ότι μερικοί που δεν θέλουν να το αντιληφτούν  αυτό, εξεπλάγησαν  όταν άκουσαν ότι η κυβέρνηση εξαγοράζει τους διορισμούς των πυρόπληκτων με την διεκδίκηση των δικαιωμάτων για  τη δικαίωση των ψυχών που λόγω της ακυβερνησίας χάθηκαν άδικα. Προς τι η έκπληξη;  Εμείς το γράψαμε αμέσως όταν βγήκαν το ίδιο βράδυ,  ότι  έταζαν διορισμούς για να εξαγοράσουν συνειδήσεις. Θα το βρείτε στο άρθρο του L/P “Οι ψυχές δε δικαιώνονται με παροχές και δωροδοκίες” Το ίδιο βράδυ.  Ήταν Ήλιου φαεινότερο για άτομα που επιδιώκουν μόνο το συμφέρον τους, ανήθικα. Ήταν αναμενόμενο. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλα τα άτομα και να μην εκπλησσόμαστε. Δωροδοκούν ανέντιμα  και απνευμάτιστα. Αυτό είναι το ήθος τους, η αγωγή τους ,οι αξίες τους  να πατούν στην κυριολεξία επί πτωμάτων για να επιβιώνουν πολιτικά και να κάνουν λεηλασίες.

Την ακυβερνησία λοιπόν  μόνο τη συμφέρει να αφήνει ελευθέρους τους αλλοδαπούς ληστές κακοποιούς. Είναι καλός τρόπος να μειώνονται οι Έλληνες τους οποίους μισεί. Στο επιστημονικό άρθρο του L/P  “Ο υπερπληθυσμός μεγαλύτερο πρόβλημα απτήν υπογεννητικότητα”  θα δείτε ότι επιστήμονες εδώ και 15 χρόνια είχαν προβλέψει ότι θα βρεθούν μερικά άτομα μετά από συνεννόηση, για να αναμείξουν αναγκαστικά τον πληθυσμό και στη χώρα μας. Εξυπηρετούν, δεν είναι τυχαία αυτά. Όποιος είναι πατριώτης και προσπαθεί να δώσει κίνητρα  για να γεννούν οι Έλληνες η βάζει φράχτη να μην αναπαράγονται στη χώρα μας οι μετανάστες   τον ρίχνουν.

Η ακυβερνησία λοιπόν πολιτογραφεί τους μετανάστες, οπότε θα έχει πολλές ψήφους απ αυτούς. Να σκοτώνεις να ληστεύεις και να σ αφήνουν ελεύθερο ποιον θ αγαπήσεις και θα ψηφίσεις ;

Παράλληλα οι Έλληνες θα φοβούνται και θα νοιώθουν ανασφαλείς, οπότε  στον ανασφαλή  και φοβισμένο περνάς πιο εύκολα τα σχέδια σου. Τους χρησιμοποιούν και αυτούς εναντίον μας,  χωρίς να το καταλάβουν αυτοί πλήρως.

Με αυτούς εδώ αλλοδαπούς και τσιπροκαμενους, οι Έλληνες θα φεύγουν πιο εύκολα έξω, γιατί χαμηλώνει πολύ η ποιότητα ζωής, δηλαδή γίνεται ζούγκλα η χώρα.  Έτσι πετυχαίνουν να ηγούνται κυρίως σε μετανάστες. Είναι πιο εύκολο για αυτούς, γιατί δεν θα έχουν αντιστάσεις όταν αυτοί έχουν φαγητό και στέγη.

Επί προσθέτως σαν καλοί υπηρέτες υπακούουν στους Γερμανούς που τους έδωσαν εντολή να δεχτούμε και άλλους εις βάρος των Ελλήνων.

Για ψήφους βέβαια υποστηρίζουν και τους αντίστοιχους  Έλληνες. Τους θέλουν και για ομάδα κρούσης.  Να αλληλοϋποστηρίζονται. Υπάρχουν καλύτεροι υποστηριχτές για τους τσιπροκαμένους απτούς αποφυλακισμένους τους;

Επομένως δεν αναρωτιόμαστε γιατί και πώς, δεν μηρυκάζουμε δεν λέμε τα ιδία. Αυτά είναι γνωστά.   

Μας μειώνουν μας υποτιμούν μας υποβαθμίζουν μας πουλούν. Πρόκειται περί αδίστακτων. Πρέπει να τους διώξουμε γρήγορα.  Να περάσει στη συνείδηση μας τώρα που ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται.

Να προφυλαχτούμε ως κράτος ως άτομα ως πολίτες. Μπλοκάρουν και μολύνουν την κοινωνία μας. Ακόμα και μετά από αυτούς, με τη ρύπανση και μόλυνση  που έχουν επιφέρει θέλουμε πολλή δουλειά για τη χώρα μας για  να επανέλθουμε σε κανονικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.