Γειά σου ρε Παπαδημούλη

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

«Δεν είναι αμαρτία ένας άνθρωπος που είναι εύπορος να είναι αριστερός». Αυτή είναι η τελευταία παραπονιάρικη φράση του εν λόγω αριστερού ευρωβουλευτή, σχετικά με το σκάνδαλο ενοικίασης ακινήτων σε μετανάστες μέσω ΜΚΟ.

 Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» , «… έστησε «βιομηχανία» είσπραξης πόρων της ΕΕ που διατίθενται για την εγκατάσταση μεταναστών. Μετά την αποκάλυψη αναγκάστηκε να… μοιράσει τα «καθαρά έσοδα»  στους φτωχούς, αλλά του φταίει η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ» .

Ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί πλέον να ισορροπήσει μεταξύ καπιταλισμού/φιλελευθερισμού και αριστεράς κουλτούρας, αλλά μάλλον δύσκολα θα πείσει. Φίλης και Αχτσιόγλου, από τους ελάχιστους συντρόφους του, επιχείρησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, μιλώντας για δολοφονία χαρακτήρα, αλλά ο Κύρτσος αντέστρεψε την κατηγορία και μίλησε για αυτοκτονία χαρακτήρα.

Βέβαια ο κ. Παπαδημούλης είχε δίκιο στη παραπάνω τοποθέτησή του. Δεν έκανε κάτι κακό ή παράνομο ! Ζει σε μια δημοκρατική , καπιταλιστική χώρα, που ο καθένας ελεύθερα μπορεί να κινείται και να αξιοποιεί τα κίνητρα που του δίνονται, σε όποιον δίνονται, για να βελτιώσει το κοινωνικό και οικονομικό του status. Αντίθετα, ο κομμουνισμός και η αριστερή φιλοσοφία πρεσβεύει την απόλυτη ισότητα όλων, δουλειά για όλους, λίγα αλλά σίγουρα λεφτά και ασφάλιση, αλλά κανένα κίνητρο για βελτίωση. Είναι μια φυλακή χωρίς διέξοδο για όλο το λαό, εκτός από τους κυβερνώντες και την αυλή τους που όμως μάχονται να εξασφαλίσουν το κοινό καλό !

Έτσι και ο υπόψη «ήρωας» της ιστορίας μας πλούτιζε, αύξανε την ιδιοκτησία του, την ίδια ώρα που «αγέλες βοοειδών» του κουνούσαν συγκαταβατικά το κεφάλι, αποδεχόμενοι τις πράξεις του. Αυτοί στη φτώχεια, τα παιδιά τους στη ανεργία, έρμαιο στο καπιταλιστικό μένος των πλουτοκρατών, που χειροτερεύουν τις συνθήκες εργασίας, μειώνουν τους μισθούς, ευνοούν τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης κ.λπ, κ.λ.π. 

Μπορεί οι μετανάστες να εξασφαλίζουν στέγη και οι ντόπιοι να κινδυνεύουν να τη χάσουν από τα απλήρωτα δάνεια, αλλά αυτοί είναι κατατρεγμένοι, ξένοι σε ξένο τόπο, χτυπημένοι από το πόλεμο.

Παρ’ όλα αυτά, οι ψηφοφόροι του έχουν μια ελπίδα, γιατί έχουν ψηφίσει τον ήρωά τους που μάχεται το σύστημα από μέσα ! Και που θα πάει, θα τα καταφέρει. Στο μεταξύ συγκεντρώνει λεφτά για τον αγώνα. Κοστίζουν ακριβά τα μπαρουτόβολα, τα κουμπούρια και τα γιαταγάνια.

Είσαι η ελπίδα μας, π..δα μας, π..δα μας, που λέει ο λαός, ο φανατισμένος , πανάθεμά τον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.