Εσείς εστιάσατε στη φωτογραφία του Τσίπρα με τον Πολάκη στην Κρήτη ή στο γιατί συμβαίνει αυτό;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Κάνουν συνεχώς δημοσκοπήσεις για τον Πολάκη και βλέπουν ότι έχει ψήφους. Για αυτό ο Τσίπρας βγάζει φωτογραφίες μαζί του και τις δημοσιεύει. Αν δεν είχε ψήφους θα τον πετούσε και αυτόν σαν την μύγα απτό προζύμι. Ο Τσίπρας αν δεν έχει συμφέρον δεν τα κάνει αυτά. Το έχει αποδείξει. Αυτή είναι η ηθική του. Έπρεπε να το ξέρουμε αυτό και να εστιάσουμε σε άλλο θέμα, δηλαδή στην ρίζα και στα αίτια αυτής της φωτογραφίας. Αυτό θα βοηθήσει τη χώρα μας.

Δεν είναι το θέμα ο Πολάκης που τα πίνει με τον Τσίπρα.

Το θέμα είναι το κοινό που βλέπει στον καθρέφτη του τον Πολακη και τον βγάζει να το εκπροσωπήσει στη βουλή. Επικεντρωνόμαστε στη ψυχολογία αυτών των ατόμων. Όταν μερικά άτομα ακούν να μιλά ο Πολάκης και ο κάθε Πολάκης με αυτόν τον απολίτιστο και αντικοινωνικό τρόπο, δηλαδή ένας βουλευτής που βγήκε αφού τους κορόιδεψε, τι νοημοσύνη και τι ψυχικό πολιτισμό μπορεί να έχουν αυτά τα άτομα-ψηφοφόροι;

Ας παραδεχτούμε ακόμα ότι τους έχει τάξει δουλειά η τους έχει βάλει σε δουλειά. Είναι τόσο αδύναμα και ανήμπορα άτομα, χωρίς αυτοεκτίμηση , ώστε να θέλουν να παραδώσουν τη ψήφο τους σε ένα άτομο που τους λέει έμμεσα:

“Σας δίνω μια δουλειά που θα σας πληρώνει ο ελληνικός λαός απτούς τεράστιους φόρους του, χωρίς να αξίζετε , επειδή είστε ανίκανοι να βασιστείτε στον εαυτό σας, επειδή δεν με συμφέρει να παράγετε ιδέες και να γίνετε ικανοί , δε με συμφέρει να μη με έχετε ανάγκη και κυρίως γιατί θέλω να κάνω ανταλλαγή με τη ψήφο σας και να σας έχω του χεριού μου”.

Αυτά τα άτομα τα ανήμπορα με τη χαμηλή αυτοεκτίμηση που δεν μπορούν να βασιστούν στους εαυτούς τους, που δεν εκτιμούν τους συνανθρώπους τους, που δεν αγαπούν την πατρίδα τους, που θέλουν να κλέψουν θέσεις από άτομα με προσόντα, αυτά είναι οι γεννήτορες της φωτογραφίας.

Λόγω αυτών των ατόμων ο Τσίπρας και ο Πολάκης εμφανίζονται στις φωτό να συζητήσουν πώς θα κοροϊδέψουν τους βραδύνοες ψηφοφόρους τους.

Αυτά που βγάζουν τον κάθε Πολάκη, τα απνευμάτιστα και απαίδευτα άτομα. πρέπει να κοιτάξουν πολλές ώρες τον καθρέφτη τους και να θεραπευτούν, γιατί βλάπτουν τη χώρα μας πολύ, όσο και να κρύβονται πίσω απτό δάκτυλο τους.

Μέσα στον φιλελευθερισμό και στον ψυχικό πολιτισμό θα μάθουν να παράγουν ιδέες, να αυτοσχεδιάζουν και να ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή τους, να αποβάλουν τους φόβους τους και να μην έχουν ανάγκη κανένα Πολάκη και Τσίπρα. Θα μάθουν να παράγουν ιδέες για εργασία και εισόδημα και να απολαμβάνουν τ αγαθά. Όχι να πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους για τον κάθε ανίκανο της συνομοταξίας. Θα αλλάξουν κοσμοθεωρία . Τότε θα διαπιστώσουν ότι είναι κυρίαρχοι στις ζωές τους.

Ποιος δεν το θέλει αυτό; Οι εικονιζόμενοι στη φωτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.