ΠΡΟΣΟΧΗ, η «Εποχή της αριστεράς» τώρα ξεκινάει.

Γράφει ο Γιώργος Παντάκης

Όταν αναφερόμαστε ιστορικά σε μια «Εποχή» εννοούμε ένα γεγονός που συνέβη σε μια περίοδο συνήθως για καλό, αλλά όχι απαραίτητα μόνο.

Παραδείγματος χάρη, λέμε για την «Εποχή των Beatles», την «Εποχή των Παγετώνων», την «την Εποχή του ψυχρού πολέμου» την «Παλαιολιθική Εποχή», «Κλασική Εποχή», «ψηφιακή Εποχή» Ρωμαϊκή, Βυζαντινή και πάει λέγοντας… Πάρα πολλά παραδείγματα.

Έτσι με την λέξη «Εποχή» σηματοδοτούμε κάποια γεγονότα, μεγάλα ή μικρά πολιτικά ή επιστημονικά αθλητικά κοινωνικά, όμως όλα σημαντικά που έχουν χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη εποχή που συνέβησαν.

Αυτό ισχύει φυσικά και για την Ελλάδα Δεν θα σταθώ όμως σε παλαιότερα γεγονότα «Εποχής», θα πάω στο σήμερα που διανύουμε μια «Εποχή» που θα γραφτεί ιστορικά. 

Θα έρθω στην «Εποχή» του Τσίπρα, του Παππά, της Τασίας, της ΑΥΓΗΣ και του Βαξεβάνη.  Στην «εποχή» της πρώτης φοράς αριστεράς στην Ελλάδα.

Πως θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτήν την νέα «εποχή» που η πατρίδα μας διανύει; «Εποχή των μεγάλων ψεμάτων»; «Εποχή που μικραίνουν την Ελλάδα»; «Εποχή της λάσπης» «Εποχή της προπαγάνδας»; ή όλα μαζί σε ένα; «Η εποχή της αριστεράς»;; 

Αυτό θεωρώ ότι είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό αυτής της κυβέρνησης, έτσι και η ίδια ιστορικά θα ήθελε να χαρακτηριστεί όσο είναι στην κυβέρνηση… «Η Εποχή της αριστεράς στην Ελλάδα». 

Κοιτώντας  την ιστορία από το 1905 μέχρι σήμερα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης όπου πέρασαν και έγραψαν την «Εποχή» τους, μόνο πόνο, δυστυχία, κακομοιριά, διώξεις, πείνα, φτώχεια, ταξικό μίσος, ρουφιανιλίκι, προπαγάνδα, λάσπη σε αντιπάλους και δυσοσμία άφησαν.

Κοιτάξτε τι άφησαν στους γείτονες μας, στην Κίνα στην Σοβιετική Ένωση, σε όλη την Ανατολική Ευρώπη από όπου πέρασαν με οποιοδήποτε «τίτλο» και έφυγαν. Στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ από εκεί.

Άφησαν την «εποχή» τους εκεί παρακαταθήκη, σαν έναν μόνιμο εφιάλτη να πλανάτε στην χώρα.  Άφησαν ψυχές γεμάτο κακίες για τους άλλους, άφησαν αγρίμια, άφησαν σκληρούς ανθρώπους που έτυχε να επιβιβάσουν, ανθρώπους που πιστεύουν απόλυτα ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία.  Άφησαν το στίγμα της «Αριστεράς». 

Και γι’ αυτό μην περιμένετε κάτι καλύτερο στην Ελλάδα.

Αυτοί που μας κυβερνούν τώρα, γράφτηκαν στην ΚΝΕ αφού έπεσε ο Σοβιετικός φασισμός και αφού βγήκαν στην επιφάνεια όλα όσα συνέβησαν στο παραπέτασμα. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνούσαν τότε για οτι συνέβαινε.

Η «Εποχή της αριστεράς στην Ελλάδα» τώρα ξεκινάει. Προσδεθείτε   

2 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ, η «Εποχή της αριστεράς» τώρα ξεκινάει.

 • 24/03/2018 at 14:17
  Permalink

  Ας ευχηθούμε πως η ημερομηνία λήξης τής »Εποχής τής αριστεράς» στήν Ελλάδα,-μιάς καί τώρα αρχίζει- ας ευχηθούμε πως καί τό τέλος της, θά είναι πολύ κοντά μας, δηλαδή στήν χειρότερη τών περιπτώσεων, αν δέν πέσουν νωρίτερα, θά είναι τόν Σεπτέμβριο, τού 2019. Καί ας ευχηθούμε επίσης, ότι θά φύγουν ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.! καί μέ τό »καλό» καί μέ ΕΚΛΟΓΕΣ.! καί χωρίς νά προκαλέσουν εμφύλιο σπαραγμό! (διότι κακά τά ψέματα.. αλλά όπου είχαν τήν εξουσία οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ!!!! ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ!!!! καί νά τούς διώξουμε ΓΡΗΓΟΡΑ! προτού εγκαθιδρύσουν τήν δυνατότητα, να΄μας ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ.!) Καί ας ευχηθούμε επίσης η »τραυματική εμπειρία» των Ελλήνων από τήν εμπειρία τους, στά χρόνια τής ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβέρνησης, θά γίνει η ΑΙΤΙΑ που θά στείλει τήν ΑΡΙΣΤΕΡΑ, εκεί που τής ΑΞΙΖΕΙ.! καί που αυτό που τής αξίζει είναι τό ποσοστό 0%.! στίς επερχόμενες εκλογές.

  Reply
 • 15/04/2018 at 22:31
  Permalink

  Ας μην ξεχνούν οι «Αριστερούληδες» ότι οι μπολσεβίκοι στην Ρωσίαν κατόρθωσαν να καταλάβουν την εξουσίαν και έγιναν ΚΑΘΕΣΤΩΣ! Όμως, στην συνέχειαν, χωρίς κάποιαν επανάστασιν, μεγάλην ή μικρήν, το καθεστώς τους διελύθη!

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *