Επικαλούνται τους νόμους άνθρωποι που σκοτώνουν τους νόμους!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Συμφέρον ατομικό μέσα τους, ψυχικές και πνευματικές διαταραχές, ανισορροπία εγκεφάλου, ασθενείς νευρώνες, εγωκεντρισμός, φιλοτομαρισμός, (άλλοι θεωρούσαν τον εαυτό τους Ναπολέοντα) αυτοί –για το συμφέρον τους- τον θεωρούν Θεό, και αφαιρούν ζωές, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους. Μετατρέπουν τις κοινωνίες σε ζούγκλες.

Θα οραματίζονται ότι είναι κάτι σαν τον Δια που κάνει ότι θέλει, σκοτώνει όποιον θέλει , ρίχνει τα αστροπελέκια του όπου θέλει. Αυτοί οι “άνθρωποι” κάνουν και παιδιά, με ίδια γονίδια,τους περνούν ναρκισσιστικές συμφεροντολογικές αξίες με ασθενικά καταστρεπτικά πρότυπα. Αυτούς τους <ανθρώπους> υπάρχουν άλλοι που τους υποστηρίζουν. Θέλουν θεραπεία και αυτοί. Δεν έχουν επίγνωση. Ζουν μέσα τους σε ζούγκλες..

Αυτούς τους “ανθρώπους” θα τους καλέσει στο Χαμερπίμου και θα τους κάνει δώρο τα καλύτερα όπλα γιατί όμοιος ομοίω… Πίσω και κάτω από όλα όμως, το συμφέρον, η συναλλαγή, το κοινό μίσος για τις ανθρώπινες ψυχές! Μίσος μέσα τους εξ αιτίας του οποίου καταστρέφονται κοινωνίες με διαφόρους τρόπους. Στην ουσία μισούν και τους εαυτούς τους, και το βγάζουν σε άλλους.

Όλα πηγάζουν απτούς γονείς. Αφού το βλέπεις το παιδί σου –και δεν είναι το μοναδικό- ότι δεν είναι καλά, γιατί δεν τρέχεις για θεραπεία; Γιατί το αφήνεις να καταστρέφει; Είσαι και εσύ ίδιος; Ακούμε πολλά απτά ψυχασθενή παιδιά. Το ένα λέει στους γονείς του πρέπει να με πάτε για ευθανασία, το άλλο θα σκοτώσω όποιον δε μ αρέσει, το άλλο όταν πάω στην τουαλέτα ότι κάνω πρέπει να το τρώω, το άλλο θα λήστευα τράπεζα. Σημαίνουν πολλές ψυχικές και πνευματικές ασθένειες όλα αυτά.

Είναι πολλά παιδιά που δε φαίνονται στην εμφάνιση. Φαίνονται σαν φυσιολογικά, μερικά είναι πολύ όμορφα. Οι γονείς τρέχουν αφού είχαν αυτή τη δυστυχία. Παίρνουν φάρμακα, πάνε για θεραπείες , τα παρακολουθούν ψυχίατροι, , άλλα αυτοκτονούν, αλλά δε σκοτώνουν ανθρώπους. Δεν αφαιρούν ζωές γιατί ο εγκέφαλος τους πήγε μονόπατα. Οι γονείς να μη βλέπουν αυτό που θέλουν ,αλλά αυτό που είναι στην πραγματικότητα! (ο πατέρας του σατανιστή τα έβλεπε όλα , και αδιαφορούσε, είχε πει)

Οι γεννήτορες και κηδεμόνες είναι η πηγή των κακών. Ναι, απ’ την “αγάπη” τους. Η θεραπεία του προχωρημένου αυτισμού, των διαταραχών, της σχιζοφρένειας με επίγνωση, πνευματικότητα και αγάπη είναι Πολιτισμός.

Έτσι γίνεται αποσυμφόρηση των φυλακών απτή ρίζα. Την τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δε τη συμφέρει με τίποτα να βοηθήσει γονείς και παιδιά προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτούς τους ενδιαφέρει πώς θα πάρουν περισσότερες ψήφους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.