Επάγγελμα άφυλος γονέας

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Δικαιούνται επιδόματα πολυτέκνου οι ομόφυλοι; Θα τους δώσουν.

Έτσι, θα κάνουν αρκετοί απογοητευμένοι μια αλλαγή φύλου, θα υιοθετήσουν και ένα και δυο και τρία και τέσσερα παιδιά (που δε θα γίνουν λεβέντες του Πειραιά, αλλά δυστυχισμένα άτομα που θα αυτοκτονήσουν αργά η γρήγορα, σωματικά η πνευματικά) και θα ρωτούν τους <<γονείς>> ποιο είναι το επάγγελμα σου; Η απάντηση θα είναι άφυλος γονέας. Αν πάρουν και παιδιά τα οποία έχουν μια αναπηρία, θα παίρνουν και το επίδομα αναπηρίας. Αυτό σημαίνει ένα μεγάλο ποσόν που εξασφαλίζει τα άτομα αυτά. Είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τα άτομα αυτά που δεν έχουν μέσα τους ούτε αγάπη αληθινή για τα παιδιά, ούτε φυσικά μητρικό ένστικτο και εκτός απ’ τόν εγωισμό τους που ικανοποιούν , εξασφαλίζουν και το επάγγελμά τους. Τους συμφέρει. Συμφέρει βέβαια και αυτούς που το ψήφισαν για να πάρουν ψήφους, ενώ τελικά μέσα στην απαξίωση θα χάσουν άλλους. Μόνο τα παιδιά δεν ωφελούνται και επομένως η κοινωνία.

Η περίπτωση της κύριας Μάρκου δεν είναι ψυχική διαταραχή, αν και θα μπορούσε. Να λέει κατά και να ψηφίζει υπέρ χωρίς φιλότιμο. Η λογική μας λέει ότι κάποιος την έπιασε στο δρόμο, της μίλησε και είδε ότι τη συμφέρει και άλλαξε επί της ουσίας. Οι ιδεολογίες θάβονται μπροστά στα συμφέροντα . Μπορείτε να εμπιστευτείτε ένα τέτοιο άτομο; Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι οι όποιοι δεν κοίταξαν το συμφέρον τους και άφησαν καριέρα, για την πατρίδα και την κοσμοθεωρία τους. Σπάνιοι. Τους ξέρετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.