Εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων στην Γλαύκη που ενόχλησε κάποιους…

Οι κομάντο έκαναν ένοπλη εκπαίδευση μέσα σε χωριό στην Δυτική Θράκη!

Τέτοιου είδους ασκήσεις πρέπει να γίνονται πιο συχνά. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ας τρομάζουν οι πράκτορες…

Διαβάστε πως αναφέρουν τα “αυτιά” και τα “μάτια” της Τουρκίας στην Θράκη τη συγκεκριμένη άσκηση. “Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο χωριό Γλαύκη του δήμου Μύκης της Δυτικής Θράκης”.

Είναι “ένα περίεργο περιστατικό” το να κάνει άσκηση ο στρατός στα εδάφη του και ειδικότερα σε μια περίοδο που η Τουρκία αμφισβητεί όχι μόνο όλες τις Διεθνείς Συνθήκες αλλά και παραβιάζει κατά κόρον Ελληνικά σύνορα. ωσάν τραμπούκοι της περιοχής; Το “περίεργο” πού το βρίσκουν οι άνθρωποι που γράφουν αυτό το κείμενο βγάζοντας φωτογραφίες μάλιστα,  κρυφά, τις οποίες και σκόπιμως δημοσιεύουν;

Απορεί επίσης ο συγγραφέας του κειμένου για τον “σκοπό της ένοπλης άσκησης”  δίνοντας ταυτόχρονα και στοιχεία σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο, για πιο Σώμα Στρατού που έκανε την συγκεκριμένη άσκηση στο χωριό Γλάυκη…

Αναφέρει συγκεκριμένα. “Μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό με ποιο σκοπό αυτοί οι ένοπλοι και πλήρως εξοπλισμένοι κομάντο που υπάγονται στο 4ο ΣΣ, έφτασαν ως τον οικισμό και ασκήθηκαν εκεί”.

Ολόκληρο το κείμενο

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο χωριό Γλαύκη του δήμου Μύκης της Δυτικής Θράκης.

Κομάντο του λόχου που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έφτασαν μέσα στο χωριό και έκαναν ένοπλη εκπαίδευση στο νεκροταφείο του χωριού και στους δρόμους.

Στρατιωτική κινητικότητα υπήρξε επίσης και στην είσοδο του χωριού Εχίνος. Στρατιωτικά οχήματα έφτασαν μέχρι την είσοδο του χωριού και εγκαταστάθηκαν και μετά από κάποιο διάστημα αποχώρησαν.

Μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό με ποιο σκοπό αυτοί οι ένοπλοι και πλήρως εξοπλισμένοι κομάντο που υπάγονται στο 4ο ΣΣ, έφτασαν ως τον οικισμό και ασκήθηκαν εκεί. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση από τις στρατιωτικές αρχές της περιοχής ή από το Γ.Ε.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.