Δούρου! Δεν είναι βάρδια. Είναι θητεία

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ούτε ελληνικά δεν ξέρουν και ζήτησαν ψήφο!

Η βάρδια είναι μια εργασία που γίνεται με εναλλαγή προσωπικού σε τακτά χρονικά διαστήματα (κυρίως εργοστάσια, νοσοκομεία, ναυτικό, στρατό, κ.α.)

Τις βάρδιες τις προγραμματίζει κάποιο άτομο για το προσωπικό του.

Η Δούρου  ζήτησε ψήφο και αξίωμα για ν  αποφασίζει . Πρέπει να έχει  αυτή ,τη συγκρότηση τη νοημοσύνη την αντίληψη ώστε να σχεδιάζει.  Είναι  σε όλα ανεπαρκής και πήγε εκεί  για επικοινωνία και διορισμούς των συγγενών της . Όχι  δεν είχε ξαναγίνει. Μιλάμε για μεγάλη κομπίνα να κοροϊδέψει τόσο κόσμο να τη ψηφίσει, χωρίς να έχει ιδέα από τίποτα. Βέβαια το είπε  (το βάρδια) και για  να κάνει  την προλετάριο, όπως το λένε τα παιδιά στις καφετέριες και να πάρει τις ψήφους τους  η άσχετη.

Εμείς κυρία μου ψυχαναλύουμε και σας ξεφλουδίζουμε. Δεν το έχετε καταλάβει; Αυτό θα κάνουμε ο,τι και να λέτε. Είπατε φρικτά ψέματα.

Εν τω μεταξύ μέσα στην άγνοια τους και το φόβο τους λένε πάλι αισχρές  συκοφαντίες. Τη συνήθη τέχνη τους. Αυτή η τέχνη τους έφερε. Θα την αφήσουν;

Βγάζουν  διάφορα για παιδιά πολιτικών με σκονάκια στο σχολείο. Αυτοί που είναι περήφανοι όταν τα παιδιά τους κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες.

Τελικά τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά για να είστε περήφανοι ω διατρεγμένοι;  Είστε ευχαριστημένοι με μερικές βόμβες;  

Πάντως καλό είναι  αυτό, γιατί έχουν πέσει με βουλιμία στα Μ.Κ.Δ.  να λένε φτηνό συκοφαντίες και να έρπουν μ αυτές.

Ούτε μια συκοφαντία με σοβαρό  επιχείρημα δεν μπορούν να βγάλουν. Φανταστείτε επίπεδο! Μέσα στο φόβο τους ότι θα δικαστούν  κάνουν μια επίθεση, αλλά είναι έρπουσα.  Για νηπιαγωγείο.

Όσο πάντως και να νομίζουν ότι αφού κυλά  ο καιρός ,ο κόσμος θα ξεχάσει,  κάνουν λάθος οι επικοινωνιολόγοι τους. (Τελείως ανίκανοι. Ούτε για περίπτερο δεν κάνουν και τους πληρώνουμε)

Όσο κυλά ο καιρός  περνούν  μέσα  στη συνείδηση του κόσμου οι άδικοι θάνατοι που αυτοί επέφεραν, και χάνουν περισσότερο.

One thought on “Δούρου! Δεν είναι βάρδια. Είναι θητεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.