Διακοπές με ασφάλεια στο σπίτι

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Υπάρχει άνθρωπος που φεύγει διακοπές χωρίς να ασφαλίσει σημαντικά έγγραφα;

Όταν κάποιος άνθρωπος φεύγει και έχει σημαντικά έγγραφα σπίτι του, τα έχει ασφαλισμένα κάπου και έχει και αντίγραφα, Αν είναι υπεύθυνος με τη βασική νοημοσύνη.

Πρέπει επίσης ν ασφαλίσει το σπίτι του, αντί ή μαζί με τις οικιακές βοηθούς, για αυτό, βάζει πάντα κάμερες στις εισόδους από τις οποίες φαίνεται αμέσως ποιος μπαίνει και του δείχνει στο κινητό του.

Αν έχει και οικιακή βοηθό την παίρνει αμέσως τηλέφωνο, η το σύστημα που έχει κτυπάει αμέσως στην εταιρεία, Αν δεν είναι παρωχημένος.

Σε ποια περίπτωση δεν τα κάνει αυτά τα βασικά σήμερα; Αν θέλει να σκηνοθετήσει κάτι για να κερδίσει χρόνο και να παρουσιάσει ότι του διέρρηξαν σημαντικό έγγραφο το όποιο δείχνει ότι είναι πολύ αθώος και άλλοι τους οποίους είχε συκοφαντήσει για συμφέροντα, ότι είναι ένοχοι.

Μερικά παιδιά που ήταν υπέρ της διαφθοράς τα έκαναν και στα νηπιαγωγεία αυτά. Τ άλλα με ήθος δεν τα έκαναν ποτέ, αν είχαν κάνει κάποιο λάθος.

Έλεγαν την αλήθεια και ζητούσαν συγγνώμη, αφού ήξεραν ότι ο κόσμος είχε καταλάβει την αλήθεια επειδή είχαν συκοφαντήσει και σπιλώσει άτομα αθώα.

Απλά όταν δεν δείχνουν μετάνοια και προσπαθούν να βρουν σωσίβια, ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η διαφθορά τους έχει προχωρήσει μέχρι το μυελό των οστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.