Διαφωνούμε; … είσαι φασίστας!!

Γράφει ο Απήγανος

Πρώτα χλευάζουν τις απόψεις σου. Μετά σου κόβουν τον λόγο. Μετά σου απαγορεύουν και να σκέπτεσαι και μετά σε στολίζουν με τα στερεότυπα τους. Ρατσιστή και φασίστα. 

Τα νέα στερεότυπα που έχουν εφεύρει για να σου επιβάλουν την επικαλυμμένη δική τους φασιστική νοοτροπία, τη δική τους “δημοκρατία”, είναι ο σεξισμός και τα προσωπικά δεδομένα. Τέτοια φαινόμενα φυσικά και υπάρχουν στην κοινωνία και αποτελούν σοβαρά προβλήματα. Αλλά τον ορισμό τους τον δίνει η επιστήμη και η εμπειρία, όχι τα υπόγεια της κάθε προπαγάνδας που, αναλόγως τις συνθήκες, χρησιμοποιούν.

Βέβαια η επιστήμη δεν συμβαδίζει με τις αντιλήψεις και τις απόψεις της Αριστεράς και των εξωκοινοβουλευτικών ξαδερφιών της. Έτσι το τι είναι σεξιστικό, φασιστικό, ρατσιστικό τα ορίζει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της αριστεράς, και έχει βάλει τους δικούς του κανόνες. Κανόνες που βολεύουν αυτούς και μόνο. Η Αριστερά βάζει και επιβάλει ποικιλοτρόπως τους δικούς της κανόνες, και τους στρέφει αποκλειστικά εναντίον των εχθρών της. Στην αριστερά, όταν εχεις άλλη άποψη από την δική τους, αυτομάτως κατατάσσεστε στους εχθρούς  !!

Θα μου πεις και η Δημοκρατία έχει συγκεκριμένους κανόνες και όρια αλλά αυτοί τα καταπάτησαν όλα και τα έφεραν στα δικά τους μέτρα και σταθμά, τα οποία θέλουν να τα επιβάλουν με τις γνωστές τους μεθόδους. Αν δεν συμβαδίζεις με τις δικές τους ιδέες είσαι φασίστας και ρατσιστής, και όταν βάζεις σημαία στο μπαλκόνι είσαι και ακροδεξιός.

Ρατσιστής είσαι διότι θέλεις πρώτα να βοηθήσεις τους Έλληνες άπορους, άστεγους, ανέργους, και μετά τις ξένες οικογένειες που έρχονται στην χώρα σου επειδή στη χώρα τους έχουν πόλεμο. Επίσης ρατσιστής είσαι, διότι δεν βοηθάς τους παράνομους εισβολείς που έρχονται στην χώρα σου χωρίς χαρτιά και διαβατήριο, και απαιτούν να είναι νόμιμοι!!!

Ρατσιστής είσαι που δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ο βόρειο-αφρικανός δεν περνάει στην Ευρώπη από την Ιταλία ή την Ισπανία που είναι πολύ πιο κοντά του, και αναγκάζεται ο φουκαράς για να σε τιμήσει ρε αχάριστε, να διασχίσει όλη την βόρεια Αφρική, να περάσει στην Ασία μέσα από 2-3 φιλικές Ισλαμικές χώρες, για να φτάσει επιτέλους μετά από δεκάδες μέρες περπάτημα στην Τουρκία, για να τον φέρει, αφού τον χρυσοπληρώσει, ο Τούρκος έμπορος, λαθραία στον παράδεισο της Ελλάδας, που την θέλεις μόνο για δική σου, μονοφαγά Έλληνα ρατσιστή και φασίστα.

Επίσης δεν εκτιμάς τις καλές προθέσεις του καλού φίλου και γείτονα Τούρκου που για να εξυπηρετήσει εμάς και τα αδέλφια μας Αφγανούς έχει βάλει πτήσεις απευθείας Αφγανιστάν – Τουρκία με 15 ευρώ … Γιατί άραγε;;

Το γιατί είσαι φασίστας, γι’ αυτούς,  δεν θέλει και πολλή ανάλυση. Αγαπάς την πατρίδα σου, αγαπάς την σημαία σου; Αυτό φτάνει για να είσαι φασίστας. Αυτοί τα μισούν όλα αυτά και εσύ είσαι ένα εμπόδιο για να μπορέσει να τα καταστρέψει. Τόσο απλά.

Φυσικά όλα αυτά διαφοροποιούνται… αν κυβερνούν αυτοί και τα όρια γίνονται διαφορετικά από όταν είναι αντιπολίτευση. Η Αριστερά είναι μια ειδική ράτσα χαμαιλέοντα σε ολόκληρο στο ζωικό βασίλειο.
Οι απόψεις των αριστερών εκτός από δόλιες και ψεύτικες είναι ολοκληρωτικές και δυναστικές.

Προβάλλονται έντεχνα για να ακούγονται πολύ όμορφες, “λογικές”, ανθρώπινες και δημοκρατικές. Καμία σχέση.
Να συμπαρασύρει άτομα θέλει με πραγματικές ευαισθησίες, για να δυναμωθεί, να τους εκμεταλλευτεί και με τη δική τους δύναμη και τη δική της κοροϊδία να εφαρμόσει μια στεγνή δικτατορία με αντιπατριωτισμό και με απολυταρχικά χαρακτηριστικά.

Αν βλέπεις βγει μπροστά με αυτά της τα χαρακτηριστικά κανείς δε θα την ακολουθήσει. Για αυτό ποντάρει δήθεν στη μάχη κατά του ρατσισμού, του φασισμού κοκ. Για να παρασύρει τους αληθινούς εχθρούς αυτών.
Όμως όλοι εμείς και εσείς, είμαστε εδώ για να μεταφράζουμε τα ωραία τους λόγια, αναδεικνύοντας τις πραγματικές τους προθέσεις.

One thought on “Διαφωνούμε; … είσαι φασίστας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.