Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του π. Υπουργού υγείας…

Γράφει ο Σωτήρης Χήνος

Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του πρώην Υπουργού υγείας.
Δεν ξέρω αν απλά αρέσκεται στο να φωνάζει προκειμένου να προσελκύσει την προσοχή. Ή αν είναι σε διεταταγμένη υπηρεσία για να συγκεντρώσει τα ανεμβολίαστα αμνοερίφια στην στρούγκα του κόμματός του.
Ή ένας συνδυασμός των παραπάνω. Όλα είναι πιθανά….

Το σίγουρο είναι ότι εξελίσσεται σε έναν Καματερό της εποχής μας. Μία τα μονοκλωνικά, μία η ιβερμεκτίνη, γενικώς επιτίθεται Δονκιχωτικά στα εμβόλια, προβάλλοντας σκευάσματα είτε υπό δοκιμή είτε ήδη απορριπτέα από τον ΠΟΥ και το FDA ως θαυματουργά ματζούνια που και νεκρούς ανασταίνουν. Λίγο ακόμα και ως ο αλήστου μνήμης δικηγόρος από την Κω, θα μοιράζει με βυτιοφόρα την ιβερμεκτίνη. Ίσως και την φραπελιά.

Αν ήταν ο Δημοσθένης Βεργής, μικρό το πρόβλημα. Είναι όμως ένα υπερπροβεβλημένο στέλεχος, ενός μεγάλου κόμματος, που φέρει την ιατρική ιδιότητα και είχε και την ευθύνη του υγείας του πληθυσμού για κοντά 5 χρόνια. Και αν ο Καματερός από το πουθενά, βρέθηκε να έχει πιστούς οπαδούς ποντάροντας στην ανθρώπινη ανάγκη και απελπισία, ο “αψύς” Κρητικός, πολύ πιο εύκολα δύναται να επηρεάσει αρνητικά σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας.

Ο Καματερός διέδιδε ότι, αν το νερό συνδυαζόταν με γνωστά αντικαρκινικά φάρμακα, δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πολλοί καρκινοπαθείς διέκοψαν την θεραπεία με τραγικό απολογισμό το θάνατο ενός παιδιού και την επιδείνωση της υγείας πολλών ασθενών. Από όσους σήμερα αποφεύγουν τον εμβολιασμό, ασπαζόμενοι τα επιχειρήματα του “αριστούχου” στη φαρμακολογία, γνωρίζουμε ποιοί μπορεί να αποτελέσουν δυνητικά θύματα;

Ο Καματερός απέβλεπε στον προσωπικό του πλουτισμό.
Ο σύγχρονος Καματερός – ίσως – στην πολιτική του ανέλιξη. Και οι 2 το πράττουν – ενσυνειδήτως ή μη – με σοβαρές συνέπειες στη δημόσια υγεία…

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Καματερός δεν άντεξε να ζει με τις τύψεις που τον συνόδευαν και αυτοκτόνησε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.