Χυδαιότητα από το βήμα της Βουλής

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Οι βουλευτές που μιλούν χυδαία και με αναξιοπρέπεια στη Βουλή κάνουν πολιτικό μάρκετινγκ.

Όλοι αυτοί που μιλούν και νομίζουν ότι λένε κάτι διαφορετικό με ρηξικέλευθο τρόπο είναι για να πάρουν σε ψήφους όλους τους διαταραγμένους. Επιδιώκουν ψήφους από άτομα που νοσηλεύονται σε ψυχιατρικές για λίγο και άλλα που κάνουν θεραπείες και λένε. <Είδαμε και τους σοβαρούς. Εμείς θέλουμε αυθόρμητους που να μην υπολογίζουν κανέναν>

Μη ξεχνάμε ότι τα λύματα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη έδειξαν ότι επτά στους δέκα παίρνουν ψυχοφάρμακα από ελαφρά έως βαριά.

Δεν καταλαβαίνουν οι δυστυχείς ψηφοφόροι ότι αυτά είναι με υπόδειξη των συμβούλων και των ψυχολόγων της μάζας για να απορροφούν ψήφους, άλλοι, επίσης διαταραγμένοι που έχουν κρυμμένη επιθετικότητα και να βλέπουν τον καθρέφτη τους οι ψυχασθενείς;

Είναι κυρίως από την ανικανότητά τους να βγάλουν έντιμα το ψωμί τους. Φοβούνται μη πεινάσουν και λένε ο,τι τους συμφέρει για το μισθό της Βουλής. Έχουν έντονη ανασφάλεια , δεν ξέρουν τι να πουλήσουν για να ζήσουν, είναι υπολειπόμενες προσωπικότητες και πουλούν 5 πράγματα που έχουν μάθει μέσα στη μονομέρεια με χυδαίες λέξεις που αν τις πουν παιδιά Γυμνασίου δεν είναι καθόλου χυδαίες ,γιατί είναι αυθόρμητες και πηγαίες και όχι προσχεδιασμένες και κατευθυνόμενες για να κερδίσουν.

Βέβαια μέσα στη βουλή υπάρχουν και άλλοι που μπορεί να μη μιλούν έτσι, αλλά να έχουν εκπορνευτεί μέσα τους. Πουλούν λέξεις ίσως αξιοπρεπείς που δεν πιστεύουν , άλλοι κάνουν τους καλούς, άλλοι τους αγίους, άλλοι τους πατριώτες ,χωρίς να πιστεύουν τίποτα απ αυτά ούτε να έχουν δείξει με πράξεις τίποτα από όλα αυτά. Αντίθετα έχουν δείξει ότι αποστρέφονται την πατρίδα τους . Μη νομίζετε ότι διαφέρουν πολύ από τους πρώτους σε ουσία.

Οι ψηφοφόροι δυστυχώς παρασύρονται, ξεχνούν, δεν έχουν διαισθητικά κριτήρια, έχουμε πολύ χαμηλή μεταφυσική παιδεία που είναι απαραίτητη για όλα αυτά, όταν σε άλλες χώρες ερευνούν σε πανεπιστήμια και εξελίσσονται συνεχώς σε όλα τα πραγματικά πνευματικά (που δεν είναι τα πτυχία) εμείς είμαστε πολύ πίσω.

Μετά από όλα αυτά επειδή παίρνουν τα παιδιά μερικά πτυχία πιστεύουμε ότι έχουν κριτική ικανότητα; Ακόμα και ο Πολακης μίλησε για ενόραση. Αν δεν την έχουν πώς θα επιλέξουν άτομα με εναρμόνιση;Η αριστερά κάνει τα πάντα να μην αποκτούν οι άνθρωποι διαίσθηση, αντίληψη, ενόραση μεταφυσική παιδεία . Είναι υλιστές οι άνθρωποι και πιστεύουν μόνο στην υλη. Μετά την υλη δεν υπάρχει τίποτα είναι η ασθενής κοσμοθεωρία τους. Αυτό μπορούν να το εμπεδώσουν οι ψηφοφόροι, δηλαδή ότι εκεί βασίζονται για να υπάρχουν πολιτικά οιάνθρωποι αυτοί;

Ότι χρειαζόμαστε εξέλιξη για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.