Χαρίζουν την Πατρίδα και την Ιστορία μας κόντρα στον ελληνικό λαό

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Μια χούφτα Ανθελλήνων Ιερόσυλων Προδοτών, χαρίζει με υπογραφή την Πατρίδα μας και την Ιστορία μας κόντρα στον Ελληνικό λαό! Όλοι εναντίον τους!

Ούτε οι ίδιοι το πιστεύουν . Λένε ψέματα για το συμφέρον τους. Δεν πιστεύεις κάτι που ξέρεις από την Ιστορία ότι είναι ψέμα. Το γάλα δεν μπορείς να λες ότι βγαίνει μαύρο. Το κάνεις εσύ, αν σε συμφέρει για τη γεύση σου κλπ

Το ότι το έλεγαν από παλιά και ότι το είχαν στο πρόγραμμά τους, δεν σημαίνει τίποτα. Το έλεγαν για να έχουν πλάτες απτούς έξω και να έρθουν στην εξουσία . Διαφορετικά γιατί να τους θέλουν οι ξένοι; Απτήν εξυπνάδα τους η απτή μόρφωση τους; Για να τους κάνουν πιόνια τους ήθελαν, γιατί αυτοί έλεγαν ότι θα συμφωνήσουν .Πάντα στις εταιρείες θέλεις και καθυστερημένους για τα θελήματα. Ο κόσμος που τους ψήφισε τι έκανε; Ξέρει;

Υπογράφουν ότι ποτέ δεν υπήρξαν οι θυσίες των Ελλήνων Μακεδονομάχων

Υπογράφουν ότι δεν είναι Ελλάδα η Μακεδονία

Υπογράφουν ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας

Όταν ο Σαμαράς άνοιξε το θέμα Αμφίπολη, γιατί άρα το σταμάτησαν; Θα υπήρχε τώρα σκοπιανό στη βάση του;

Τότε οι δημοσιογράφοι και διάφοροι συκοφάντες αντιδρούσαν και κορόιδευαν . Τόση επίγνωση είχαν και τώρα μιλούν για πατρίδα, για να πάρουν ψήφους να μπουν στη Βουλή. Τότε που έπρεπε δεν στήριζαν τον Έλληνα πρωθυπουργό. Όλοι αυτοί και οι καλλιτέχνες μας έφεραν τους ανθέλληνες. Τώρα κάνουν ότι δεν το ήξεραν. Λένε ψέματα. Όλα τα ήξεραν. Απλά απέβλεπαν στο προσωπικό τους συμφέρον το οποίο σε άλλους βγήκε, σε άλλους δεν βγήκε και τώρα κάνουν ότι το κατάλαβαν. Από όλους αυτούς διαμελίζεται και χαρίζεται η χώρα μας.

Όλοι αυτοί για να εξιλεωθούν στους εαυτούς τους πρώτα, πρέπει τώρα να αντισταθούν. Πρέπει να μπουν μπροστά να διορθώσουν το ατύχημα που έφεραν σε όλους εμάς και στα παιδιά μας. Να ζητήσουν έμπρακτα συγγνώμη απτήν Ελλάδα. Από τους ήρωες που μας παρέδωσαν ελεύθερη πατρίδα αφού θυσίασαν τις ζωές τους. Τόσο εκτιμούν τους γονείς τους και τους παππούδες τους. Τόσο τους σέβονται; Ο Τσίπρας, Κοτζιάς και λοιποί προδότες έτσι απαξιωτικά και περιφρονητικά θέλουν να τους φερθούν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους για τα συμφέροντα τους; Ακριβώς το ίδιο είναι. Περιφρονούν όλους τους ήρωες παππούδες μας επειδή έγιναν υποχείρια των Γερμανών και Αμερικανών. Ποιοι; Αυτοί που πάντα λένε τα αντίθετα από ο,τι κάνουν. Αυτοί που συκοφαντούσαν και έβριζαν τους ξένους.

Οι παλαιοί κουμουνιστές που με αυτά που ήξεραν, “αγαπούσαν” την πατρίδα τους, πρέπει να αντισταθούν στους προδότες ιερόσυλους οι οποίοι χαρίζουν τη χώρα μας.

Πρέπει για τις ψυχές των προγόνων μας που βαρυγκωμούν αυτές τις ώρες να αντισταθούμε όλες και όλοι. Να τους αντιμετωπίσουμε. Τίποτα δεν είναι τελεσίδικο, όταν έχουμε πειστεί και όταν έχουμε θέληση για κάτι. Από εμάς υπάρχουν. Έχουμε δύναμη ως λαός.

Μας χορεύει μια γεωγραφική και πολιτισμική ψείρα και εμείς το ανεχόμαστε γιατί ο μεσίτης είναι μαριονέτα και επί πλέον πάει να μας βγάλει τρελούς όλους; Λέμε ΟΧΙ στη συμφωνία του Βόθρου. Σεβόμαστε τους προγόνους μας και απογόνους μας

Η συμφωνία των Πρεσπών περιλαμβάνει

1.Όνομα κράτους. Βόρεια Μακεδονία

2.Εθνότητα . Μακεδονική

3.Γλώσσα. Μακεδονική

4.Είσοδος στο ΝΑΤΟ

5.Είσοδος στην ΕΕ , έναρξη αίτησης

6.Εμπορικά σήματα.(σε επιτροπή ειδικών, μακεδονικός χαλβάς,ταχίνι, οίνος, κ.α έρμαιο στις διαθέσεις των Σκοπιανών)

7.Προσβαση στη θάλασσα

8.Λιμανια και αεροδρόμια για διευκόλυνσή τους

9. Διεθνή σήματα ΜΚ και ΜΚD (δηλαδή το όλον. Μακεδονία: εξαίρεση οι πινακίδες αυτοκινήτων, εξαίρεση οι πινακίδες των αυτοκινήτων που γίνονται με ΜΝ η με MNK)

10. Απαγόρευση οι Έλληνες κάτοικοι της Μακεδονίας να ονομάζονται Μακεδόνες

11. Αλλαγή σχολικών βιβλίων που έχει ξεκινήσει ήδη από τον Νοέμβριο του 2018 από επιτροπή που συστάθηκε κατόπιν της συμφωνίας των Πρεσπών και αιτείται τις κάτωθι αλλαγές στα Ελληνικά σχολικά βιβλία

Α.Να αναγραφεί ότι στους βαλκανικούς πολέμους δεν απελευθερώθηκε η Ελληνική Μακεδονία, αλλά υπήρξε ΔΙΩΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Β. Να υπάρξει διαχωρισμός της Ελλάδας και του Βυζαντίου από την Αρχαία Μακεδονία (δηλαδή ότι ΔΕΝ ήταν Έλληνες οι αρχαίοι Μακεδόνες)

Γ. Να υπάρξει παραδοχή ότι το 1821 στη Βόρεια Ελλάδα είχε γίνει Μακεδονική επανάσταση

 

O Αγγλικός Όρος nationality και όχι ο ορος citizenship ενισχύει κάθε επιχείρημα εναντίον της κατάπτυστης Συνθήκης των Πρεσπών .

Ο Ελληνισμός κρατήθηκε μέσα στους αιώνες από τις αξίες του που είναι μέσα σε πηγμένα καλούπια και δεν μπορεί να τα σπάσει Τσίπρας , Κοτζιάς και διάφορα ασήμαντα στρουμφάκια που κορόιδεψαν τον κόσμο και τους έβαλε στη Βουλή. Ποιες είναι αυτές οι αξίες;

Η φιλοπατρία του. Σέβεται τους ξένους ως ανθρώπους, αλλά είναι και θερμός πατριώτης

Η θρησκευτική του Πίστη που διατήρησε αλώβητο τον ελληνισμό μας

Το αγωνιστικό σθένος και όπως λέει ο περιώνυμος Ολλανδός ελληνιστής ΄Εσσελιγκ ο ελληνικός λαός είναι <ακατάστροφος> βλέποντας να αναγεννιέται όπως ο Φοίνικας κάθε φορά από την τέφρα του.

Όλοι μαζί από όλα τα μετερίζια, για να ξαναβγούμε απτις στάχτες που μας έχουν θάψει με αυταρχισμό οι συριζαίοι και οι γύρω τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.