Από τον Εθνικό Αγώνα στις Εθνικές εκλογές

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Όσο απίστευτο κι αν είναι οι Έλληνες που συμμετείχαν στον Εθνικό Αγώνα για την προστασία του ονόματος της Μακεδονίας μέσω των Συλλαλητηρίων και της ψηφοφορίας τους κατάφεραν να ασκήσουν τόσο μεγάλη πίεση στο κυβερνών κόμμα που αυτό αναγκάστηκε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Έτσι από μία διαδικασία αντίστασης φτάσαμε σε μία δημοκρατική διαδικασία που οδηγεί σε μία νέα αναμέτρηση.

Όσοι είχαν υπολογίσει ότι τίποτα δεν θα μπορούσε ν’ αλλάξει επειδή το κυβερνών κόμμα παρέμεινε αδιάφορο σε αυτές τις λαϊκές εκδηλώσεις, βλέπουν τώρα πόσο λανθασμένες ήταν οι εκτιμήσεις τους. Μπορεί να τους παγίδεψε η τεράστια προπαγάνδα της κυβέρνησης που ήθελε να κρύψει έως το τέλος ότι έχανε συνεχώς έδαφος αλλά τώρα το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει.

Και ο αγώνας συνεχίζεται στο επίπεδο των Εθνικών εκλογών, διότι ο στόχος δεν έχει αλλάξει, πρέπει να απελευθερωθεί η Ελλάδα από αυτόν τον ζυγό που υπονομεύει τον Ελληνισμό επειδή δεν είναι συμβατός με την καθυστερημένη ιδεολογία που θέλει να ελέγχει τα πάντα, επειδή δεν πιστεύει στην έννοια του ανθρώπου που έχει ελεύθερη βούληση και κριτική σκέψη. Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί τον αγώνα της απελευθέρωσης.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=43573&l=gr

One thought on “Από τον Εθνικό Αγώνα στις Εθνικές εκλογές

 • 04/06/2019, 08:50
  Permalink

  Αυτή ακριβώς είναι η ουσία τής αριστρερής ιδεολογίας. ΔΕΝ είναι συμβατή μέ τόν ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ επειδή ΔΕΝ πιστεύει στήν έννοια τού Ανθρώπου που έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ καί ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.!
  Ελληνισμός σημαίνει : Άνθρωποι μέ ελεύθερη βούληση καί κριτική σκέψη.
  Αριστερά σημαίνει : “λαἱκές μάζες” -ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ τών πάντων-όπου ΔΕΝ υπάρχει ο άνθρωπος ώς “ών” μέ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, καί ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ νά αναπτυχθεί καί νά προκόψει, αλλά ο κάθε “άνθρωπος” μετατρέπεται μαζί μέ όλους τούς άλλους σέ έναν πολτό (ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαίο που αποκαλούν τούς λαούς “ΜΑΖΕΣ”.!), ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, μέσα σέ μία συνεχόμενη ΜΙΖΕΡΙΑ-ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ-ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ εξαρτημένος από τά “επιδόματα” καί τά σισήτια τών ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, που απολαμβάνουν τήν ΧΛΙΔΗ καί τόν πλούτο από τήν αφαίμαξη τού μόχθου τών λαών, τούς οποίους καταδυναστεύουν καί εξουσιάζουν.

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.