Απειλές στη Βόρεια Ήπειρο

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Η αλβανική κυβέρνηση βλέποντας την υποχωρητικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο αφήνει εθνικιστικούς κύκλους να δράσουν ελεύθερα εναντίον των Ελλήνων που αποτελούν αυτόχθονα λαό στην Αλβανία, αλλά τους παροτρύνουν για να έχουν στην περιοχή ανάλογα αποτελέσματα που πέτυχε η Τουρκία στην Ίμβρο και στην Τένεδο. Το πρόβλημα είναι ότι οι δικοί μας και ειδικά οι ηλικιωμένοι είναι μόνοι τους και πρέπει να υπερασπιστούν τα σπίτια τους χωρίς καμία βοήθεια, ενώ βρίσκονται μόνο μερικά χιλιόμετρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Επειδή η ελληνική κυβέρνηση άφησε την αλβανική να ξεσαλώσει με τη δικαιολογία της κοινής ιδεολογίας, έχουμε αφήσει στο έλεος του Θεού τους δικούς μας. Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα και στην Ελλάδα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι χρειάζονται και τη βοήθεια μας και μάλιστα με έμπρακτο τρόπο, αλλιώς η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα επαναληφθεί.

Το αλβανικό καθεστώς είναι ήδη εχθρικό προς τους δικούς μας, και το πρόβλημα είναι ότι η πολιτική του ενισχύεται τόσο από την ελληνική κυβέρνηση που δεν έκανε απολύτως τίποτα όσο και από την τουρκική που ξοδεύει χρήματα για την κατασκευή τζαμιού, έτσι ώστε να αλλάξει τα δεδομένα της περιοχής. Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου δεν ζουν σε χαμένη πατρίδα και αυτό θα πρέπει να διδαχθεί επί του πρακτέου.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=43565&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.