Ανοιχτή Επιστολή για όποιον ξέρει γράμματα!

Γράφει ο Αλέξανδρος Κουτσαντώνης

Χθες έβλεπα ειδήσεις… Πρώτο θέμα, πανελλήνια και τοπικά,  η κλειστή δομή και οι επιτάξεις… Το βράδυ  είδα έναν εφιάλτη… Ήμουν  λέει αριστερός και οργανωθήκαμε για να λύσουμε το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό πρόβλημα του νησιού. Είχαμε καθοδήγηση, είχαμε πλάνο, είχαμε σκοπό και στόχους. Ποια συνθήματα θα φωνάξουμε με τι σειρά, ποιοι και πότε θα κάνουμε συγκεντρώσεις κ .λ. π. Εκατό άτομα (100) ήμασταν και κάναμε φασαρία για 10.000.

Και μετά ξύπνησα και επανήλθα στην καθημερινότητα. Εγώ πολιτικά είμαι δεξιός και πρέπει να λύσω το λαθρομεταναστευτικό (ακόμα και οι λέξεις έχουν σημασία και αλλάζουν σύμφωνα με την ιδεολογική θέση).

Και οργανωθήκαμε και κάναμε τεράστιες  συγκεντρώσεις και φασαρία και φωνάξαμε συνθήματα. Καθοδήγηση δεν είχαμε,  σκοπό και στόχο είχε ο καθένας τον δικό του. Ήμασταν λοιπόν 10.000 και φαινόμασταν για 100.

Ηλίθιοι και πανηλίθιοι θα φανούμε αν αύριο η Κυβέρνηση βγει και πει ότι δεν κάνει τη νέα κλειστή δομή , και εμείς πανηγυρίζουμε.

Αυτό είναι το πρόβλημα  ή ότι το νησί βυθίζεται κοινωνικά και εθνικά από τις 25.000 παρουσίες αλλοδαπών ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Νο 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Και εμείς ασχολούμαστε με το Νο 2-3 πρόβλημα που είναι  η κλειστή δομή.

Αν ένα πλοίο  με 10 τόνους νερό  βυθίζεται, αδιάφορο αν πάρει 15 τόνους νερό, πάλι στον πάτο θα πάει . Και το νησί βυθίζεται .

Δυστυχώς όμως ξέρω ότι χάσαμε γιατί ξέρω τον κόσμο της παράταξης. Ακόμα και αυτοί που θα διαβάσουν τούτο το κείμενο μέχρι τέλους βρίσκονται στον καναπέ και περιμένουν να αρχίσει το ποδόσφαιρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.